UD. ALARO: Emiliano – 3 -, Dani Torres – 1 -, Alberto – 1 -, Javi -1-, Roca – 1 -, Rosselló – 1 -, Guasp – 1 -, Pol – 1 -, Muntaner – 1 -, Diego – 1 – i Victor – 1 -.

Cambios: Pere Enric – 1 – por Diego, Calderón – 1 – por Muntaner i Balta – 1 – por Pol.

ESPORLES : Reina – 1 -, Carcelén – 2 -, Antonio – 2 -, Jose Luis – 1 -, Manu – 2 -, Lluis – 1 -, Luque – 2 -, Ruben – 2 -, Lorenzo – 2 -, Enseñat – 2 – i Fernando – 2 –

Cambios: Pedro – 1 – por Lluis, Carlos Rosselló – 1 – por Fernando, Campomar – 1 – por Luque i Rafa Bover – sc – por Lorenzo.

ARBIT: Tirado Montilla. Correcta actuació, encara que massa rigurós amb s´expulsió d´en Dani Torres.

Targetas: Amonestà amb groga a nels locals Javi i Calderón i a nels visitants Lluis, Jose Luis, Manu, Enseñat, Fernando i Rubén. Va expulsar amb vermella directa a nel local Dani Torres a nes minut 78.

GOLS: 0 -1 min. 45 Enseñat de penal. 0-2 min. 88 Campomar aprofita un rechaç d´Emiliano.

Victòria de l´Esporles en un partit on va demostrar tenir més ofici que l´Alaró.

Sa primera part l´Esporles va duur es pes des partit i va gaudir de major nombre d´oportunitats per adelantar-se a nes marcador, fet que es va produir a nes darrer instant, i de penal.

S´equip visitant va tenir sa primera ocasió per adelantar-se a nes 8 minuts, quan a la treta d´una falta per part d´Enseñat, sa pilota va topar amb es poster de sa porteria alaronera. Sa segona va esser a peus de Lorenzo i Emiliano ( es millor des partit amb molta diferència ), va aconseguir aturar-la; i a nes 34 minuts, l´Esporles va gaudir de dues ocasions seguides, ma a ma les dues des davanters amb Emiliano, que interceptà de manera extraordinaria el porter local.

I la gran ocasió per part local va esser en el minut 40 quan sa pilota va merodeà s´area del Esporles però cap dels davanters locals varen aconseguir ficar sa pilota dins sa porteria de Reina.

Sa segona part va esser molt més avorrida, ja que l´Esporles es va dedicar a congelar sa pilota en es seu poder i no arriscar gens ni mica sa victòria que tenia a nes seu abast ( cosa molt normal ) i l´Alaró a pesar de fer canvis i variar es sistema inicial no va posar en perill en cap moment sa portería de l´Esporles. A nels minuts finals del partit i aprofitant que l´Alaró sercava tirant-se en tromba damunt s´àrea visitant s´empat que no va arribar, l´Esporles en un contraatac ben conduit per s´extrem dret del seu atac va conseguir es definitiu 0 -2 per mediació de Campomar quan va aprofitar un rechaç de n´Emiliano.