Amistoso prebenjamín: Sollerense 6-1 Sant Marçal

El entrenador dando isntrucciones a los chicos

Alineacions Sollerense:

A la porteria Izan, a la defensa Marc, Valentin i Yuzun. De mitjos Tristan, Carlos i Aleix, a la davantera Lluc.

També ha jugat Sergio mitja part de mitg.

Els gols els han marcat, Lluc el primer, Tristan en dues ocasions igual que en Marc, que la segona part ha jugat de devanter. I un gol per Yuzun, en una pujada seva desde la seva posició original. En Lluc i en Yuzun, s’estrenen com a golejadors.

Les dues primeres parts, el Sollerense ha tengut el domini de la pilota, pero faltava col.locació i joc en equip. Els nins esteien molt aturats i no es desmarcaven. El joc en aquestes dues primeres part no estat tot lo bo que hauria d’esser, si el comparam amb altres partits fets fins ara. Aixi i tot, s’ha de dir que encara es molt prest i que s’equip anira a més.

Les dues darreres meitats, s’equip ha escoltat més ses ordres desde la banda, s’han col.locat millor i es canvi de’n Marc, que ha pasat a jugar de devanter, ocupant el seu lloc en Valentin de central ha donat més consistencia a l’equip, en aquets dos periodes el domini ha estat total i han arribat la majoria de gols solleric un darrera l’altre.

L’equip era tan superior que sa defensa en un parell d’ocasions s’ha avançat massa i en una d’aquestes el Sant Marçal a la contra ha fet el seu gol i n’hagues pogut fer qualqun més.

La part positiva ha estat la reacció i bon joc en equip de la segona part, es nins han escoltat i la part negativa les dues primeres meitats on tots volien fer gol i no jugaven en equip.

Pre-benjamins Sollerense.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.