El CE Campos presenta sus plantillas

Presentación de las plantillas del Campos

El CE Campos va duu a terme la presentació de tots els equips del Club, incloent l’escoleta del més petits, els menuts de quatre i cinc anys, que per primera vegada assumeix el CE Campos.

L’acte va contar amb gent, de pares i mares i altres familiars de tots els jugadors, als quals volem agrair la seva presència.

També volem agrair l’assistència del Regidor d’Esports, Guillem Vidal, així com tot el recolzament que dóna l’Ajuntament al nostre Club.

L’acte va permetre veure desfilar tots els jugadors i cos tècnics, des de l’escoleta, passant pels prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils acabant amb l’equip de Tercera que també es va sumar a la festa.

Es va fer entrega d’una camiseta signada per tots els jugadors de l’equip de Tercera al principal patrocinador, «Excursions a Cabrera», a qui volem agrair la seva col·laboració en els moments tan difícils que ens toca viure.

Per acabar, dir, que la festa va acabar amb un sopar de pa amb oli entre tots els integrants de la família del CE Campos que eren quasi unes 300 persones.

I ja només ens queda desitjar que aquesta temporada 2010/11 sigui una gran temporada per tots els equips del CE Campos.

BS para Fútbol Balear

Fotos BS para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.