Presentació plantilles CE Santanyí Temporada 2010-11

El primer equipo del Santanyi, en la presentación

El passat dissabte 18 de setembre i aprofitant el partit que disputava l’equip de tercera divisió a casa contra el Mercadal, es va dur a terme la presentació de les diferents plantilles del club.

El nostre bon amic Pere Ferrer, micròfon en má, va presentar una per una a totes les plantilles i als seus components.

Van començar sortint els components del primer equip, el que per desè any consecutiu juga a la tercera divisió balear, el qual ha aconseguit jugar tres lliguetes d’ascens en cinc anys.

Els van seguir els 22 jugadors del Juvenil, que competirà en el grup A de la 1 ª regional, l’equip de Cadets, integrat per 21 magnífics futbolistes que defensaran la samarreta del Santanyí en el grup D de 2 ª regional, la curtíssima plantilla de l’Infantil, on els seus 11 jugadors disputaran la lliga del grup B en la categoria de 2 ª regional, l’equip Aleví, compost de 21 joves promeses que disputaran la temporada al grup A de la 2 ª regional, l’equip de Benjamins de futbol 7 (pobles), que faran el propi en el grup D, els Benjamins de futbol 8 (pobles), que ho faran en el grup C, els 16 jugadors de l’equip Pre-benjamí, que jugaran en el grup E de la categoria, i per acabar, els joveníssims integrants de l’escoleta de futbol.

Després, es van fer fotos de les diferents plantilles, per acabar amb una composta per tots els components de la gran família del CE Santanyí.

El president Bernat Picó, va fer un discurs on va agrair l’assistència a tots els presents i va fer èmfasi en el valor de l’esportivitat com a bandera del nostre estimat club. Aprofitant també l’assistència del Sr alcalde Miquel Vidal, es va referir al fet que el club, passeja amb orgull el nom de Santanyí per tots els pobles de Mallorca, Menorca, Eivissa i de la península, de manera que la col laboració entre l’ajuntament i el club ha de seguir essent com sempre.

Per la seva banda el Sr alcalde va manifestar el desig del consistori a seguir donant suport al club en tot el que sigui possible.

J.Viudès per Fútbol Balear

Fotos Pepsila y J. Viudés


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.