Manzano s’atribueix a sí mateix l’èxit de la cantera del Mallorca

Manzano con sus ayudantes en Son Bibiloni

Gregorio Manzano considera seu l’èxit de la cantera del Mallorca. El tècnic andalús, que mai va donar oportunitats als joves del filial, ha assegurat aquest dilluns en una trobada digital a “El Mundo” que la presència de fins a vuit futbolistes de la cantera en la victòria del passat dissabte és “fruit” de la seva feina.

“L’estratègia que vam fer amb els joves jugadors que en el seu moment en arribar l’equip filial estava a Tercera Divisió, va ser que tinguessin un desenvolupament més gran i maduresa futbolístic en equips de categoria superior perquè fossin desenvolupant la seva vàlua en equips de Segona Divisió”, ha subtallat el de Bailén.

Manzano ha anat encara més enllà: “Penso que aquest treball, amb temps, s’ha demostrat que va ser vàlid i ha servit pel que ara s’està veient de forma positiva. Per tant, en el futbol les coses no passen perquè sí d’un moment a l’altre sinó que tenen un procés i una maduració que ara gràcies a Déu el Mallorca està recollint els fruits del treball anteriorment fet”.

En resum: segons ell, l’èxit que pugui aconseguir la cantera del Mallorca aquesta temporada serà mèrit… de Gregorio Manzano.

IB3noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.