Amistoso Prebenjamín: Sollerense 2-2 Barracar

El Soller empata con el Barracar. Pulsar para ampliar

Segon partit de la pre temporada dels més petits de la UD Sollerense. En aquesta ocasió s’enfrontaven al manacori equip del Barracar. Es nins per dur tants pocs entrenos i no haver jugat mai han tornat a fer un bon partit i una vegada més has estat ben colocadets demunt el rectangle de joc.

Es menuts, però han sortit un poc adormits i despistats i les dues primeres parts han estat dominades per els nins del Barracar que s’han adelantat al marcador posant-se 0 a 2. Els sollerics s’han esforçat molt i en cap moment han donat el partit per perdut.

Fruit d’aquest esforç i d’aquestes ganes, es nins han aconseguit empatar el partit mitjançant dos gols de Tristan, un de falta directe i l’altre en una jugada de contra cop ben trenada entre ell i n’Urik.

L’alineació sollerica per aquest partit ha estat la següent, Izan a la porteria, en defensa han jugat d’inici, Yuzun, Marc Marques i Valentin. A la mitja, Tristan com a organitzador amb Aleix a la dreta i Carlos a l’esquerra. A la devantera n’Urik. També han jugat Andreu, Lluc Amengual, Lluc Mascaró, Albert Mayol i Sergi.

S’ha de seguir fent feina però de moment es veuen coses molt positives i amb el temps es veura un bon equip i que fara un bon joc.

Ara paciència i dimarts nou partit amistos enfront el Sant Marçal, un equip tot de segon any contra es nostres que juguen per primera vegada tots, sera dificil però bó perque es nins s’acostumin a competir.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.