Crónica Preferente: Alaro 3-2 Calvía

El Alaró gana por la minima ante el Calvía

Alineaciones:

Alaró: Emiliano, Dani Torres, Alberto, Gaspar, Javi, Rosselló, Guasp ( Roca), Pol (Sergio) , Balta ( Balta), Calderón i Victor (Campins).

Calvia: Sito, Llompart, J.Sans, Bonet, Fede, Tomás ( Alberto), Pablo, Artur, Oriol, Marc i Oscar ( Juanma).

Gols: 1-0 min. 24 Guasp a bocajarro després d´una gran jugada de Victor. 1-1 min. 40 Marc aprofita una pilota solta que no va saber rexaçar sa defensa local. 2-1 min. 76 Rosselló per s´escaire desde fora de s´area. 2-2 min. 79 Oriol aprofita una pilota que no va blocar n´Emiliano. 3-2 min. 82 Victor burla sa sortida de Sito per damunt, i marca a porta buida.

Árbitro: Dominguez Mayol – 2 – Be. Auxiliat per Rotger Ramón – el cual va fer equivocar-lo en varies ocasions – i Prats Martí.

Comentari:

Varen amonestar amb targue groga a Emiliano i Rosselló per part local i els visitants Pablo i Fede.

Victòria molt important s´aconseguida aquest matí de Fira a Alaró. Es partit va començar amb una jugada polèmica ja que un davanter calvianer es va trobar cara a cara amb el porter local i aquest li va fer falta a fora de s´area. S´arbit va senyalar falta i targue groga per Emiliano, lo que va esser molt protestat per part del Calvià que demanava s´expulsió del porter local; i a més d´aquest jugada només podem resaltar-na una altre amb una doble ocasió clarísima de marcar per l´equip local, en el minut 15 després d´una gran internada de Víctor qui dribla Sito i dona la pilota a Balta el cual va enviar per damunt es travesser després de tocar en un defensa; acte seguit a la treta del corresponent corner en Dani Torres envia la pilota amb el cap al travesser i el rexaç agafat per Gaspar es reixaçat per un defensa visitant.

Es dos gols que es varen poder veure a n´aquesta primera meitat varen esser es que manco havien d´entrar, ja que es de l´Alaró encara que es va produir després d´una gran jugada de Víctor, sa veritat es que sa defensa del Calvià va badar en la centrada que aquest va fer a Guasp qui va marcar es gol. I es del Calvià va esser després d´un corner que sa defensa local no va aconseguir reixaçar i en Marc empalmant un gran xut va aconseguir s´empat.

De sa segona part dir que sa primera mitja hora va esser horrorosa, ja que l´Alaró no jugava a res, i el Calvià dominava el joc enmig del camp però de manera que tampoc arribava a les inmediacions de la porteria de l´Alaró. En el darrer quart d´hora d´aquesta segona part va esser quan els dos equips varen donar mes gust a n´el públic ja que l´Alaró va conseguir adelantar-se en primera instància per part de Rosselló, amb un gran gol per l´escaire, però en tant sols tres minuts l´equip visitant va saber posar l´empat a n´el marcador després d´un xut que el porter local no va aconseguir aturar i el rebot el va agafar n´Oriol introduiguent la pilota dins la porteria local. I lo que pareixia que havia d´esser el resultat final es va canviar en el minut 82 quant el davanter alaroner Víctor, un dels millors del partit, va conseguir burlar la sortida de Sito enviant-li sa pilota per damunt i llavors a porta buida aconseguir el definitiu 3 -2.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.