Crónica Juv. Nacional: Manacor 1-1 At. Baleares

El trío arbitral con los capitanes del partido
Alineaciones:

Manacor:  Obrador, Febrer( Carbonell), Vanrell, Diaz, Rosello, Torreblanca( Santandreu), Mari, Escales( Alzamora), Gutierrez(Carrascosa), Toral, Hidalgo.

At. Baleares: Angel, Ousman, Mestre, Suau, Lopez, Rumen, Rendon, Fernandez, Almedo( Lopez), Marcos(Bueno), Javier(Lorente).

Goles: 0-1 min.38 Fernandez, 1-1 min. 87 Diaz.

Colegiado: Rotger Ramón, asistido en las bandas por Prats y Leonardo, bien los tres.

Tarjetas: Amarillas a Vanrell por el Manacor y a Suau y Rumen por el At. Baleares.

Comentario:

Partit disputat a Na Capellera amb molt de públic a les grades.

El partit ha començat amb el Baleares més ficat que el Manacor i en els primers minuts ha tingut una ocasió clara i un parell d’arribades amb perill. A partir del minut 10 el Manacor a començat a jugar millor hi ha tingut una sèrie de bones ocasions. En el minuts 30 després d’una errada del Manacor l’Atc. Baleares ha fet una bona combinació hi ha marcat el 0-1. I fins al final la tònica del partit ha seguit com fins ara.

A la segona part s’espera una Manacor amb més ganes però no ha estat així, el Baleares es defensa be i el Manacor ho intentava però conseguia crear gaire perill. En el minut 87 una pilota llarga del Manacor i una errada del Baleares ha permés al Manacor empatar.

El temps afegit del partit ha estat de pel·lícula, primer en el 94 una doble ocasió clara del Baleares i en la següent jugada pilota llarga del Manacor el porter del Baleares surt rebutja i la pilota fer a un jugador del Manacor que estaia a un metre, i entra a la porteria, però l’àrbitre a pitat el final quan el porter del Baleares ha rebutjat.

Per acabar partit on el Manacor ha estat molt apàtic i sense ganes i el Baleares a regalat 2 punts.

RD

Fotos O. Riera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.