Tots els equips de futbol de Sóller es presenten conjuntament

Presentación del Soller la temporada pasada

SaVeu

El Camp den Maiol serà aquest divendres l’escenari de la presentació de tots els equips de futbol sollerics. Per primera vegada en la història tots els clubs existents s’han posat d’acord per participar en un acte conjunt que congregarà centenars d’espectadors a les tribunes del municipal.

La presentació començarà a les 18 hores del capvespre amb la desfilada dels equips participants. Les plantilles seran presentades una a una per un responsable de cada club, que llegirà els noms dels jugadors mentre aquests formin sobre la nova gespa.

Segons s’ha explicat, alguns dirigents tenen intenció de pronunciar un petit discurs, així com el batle, Josep Lluís Colom, que segurament també serà present a l’acte.

La Unió Esportiva Sollerense serà el club que presenti una major quantitat de plantilles. L’entitat que aglutina el futbol base presentarà un total d’onze equips propis. A més, el Sollerense també presentarà l’equip infantil que competirà sota la denominació d’Atlètic Sóller i l’equip juvenil que, tot i pertànyer al C.F. Sóller, és gestionat per ells.

El C.F. Sóller presentarà l’equip de Regional Preferent i el seu filial de Tercera Regional.

El Port de Sóller donarà a conèixer els jugadors que formen part de la seva plantilla i que aquesta temporada jugarà a Primera Regional.

El Círculo Sollerense i el Ferrocarril de Sóller també s’han sumat a la festa del futbol solleric. Ambdós presentaran els seus equips de futbol d’empreses, i el Círculo també l’equip de futbol femení.

Saveu.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.