Crónica Juv. 1ª Reg: Santanyi 4-1 Playas de Calvia B

El colegiado con los capitanes del partido

Alineacions:

Santanyí: Alberto, Echedey, Francesc Canyelles, Blai, Ferran(C), Ivan, Santiago, Yahir, Eloy, Javier Julià, Sebastià Puig.

Substitucions: Essaddik per Ivan (minut 46), Julià Mesquida per Sebastià Puig (minut 46), Tomeu Fiol per Ferran (minut 70), Mohammed per Eloy (minut 77)

Platges de Calvià: Agraz, Alberto, Carlos, Borrás, Galiano, Juan A., Facun, Arana, Melero(C), Bonilla, Isma.

Substitucions: Victor M per Arana (minut 53), Santos per Agraz (minut 53), Cortés per Juan A (minut 60), Bonanni per Borrás (minut 67)

Arbitre: Ferrer Nonell, José. Molt bé, no va treure cap targeta per cap dels dos equips.

Gols: 1 – 0 Francesc Canyelles (minut 20), 1 – 1 Melero (minut 22), 2 – 1 Blai (minut 25), 3 – 1 Yahir (minut 70), 4 – 1 Tomeu Fiol (minut 80)

Comentari:

Va començar fort el Santanyí, que va dominar clarament en la primera part, el que va fer que el joc es concentrés bàsicament en el camp de l’equip visitant. Al minut 20, amb un xut des de fora de l’àrea, Canyelles bat Agraz que es va fer un embolic amb la pilota, pujant així l’1 – 0 al marcador. Al 27, una rematada fortíssim de cap de Blai, va sortir fora per molt poc després del rebuig de Agraz. Però als dos minuts, després d’un error en la defensa santanyinera, una de les poques incursions en camp contrari del Platges acabar en l’empat a 1 per mediació de Melero, que va aprofitar un centre a l’àrea. La segona part va començar amb la mateixa tònica, i ja als tres minuts Blai transformar un xut des de dins de l’àrea que posava el 2 – 1.

Seguia el Santanyí creant perill sobre la porteria aquest cop de Santos, que havia substituït Agraz en el minut 53, realitzant una espectacular parada després d’un fort xut des de dins de l’àrea de Yahir. Encara que el gol del 14 del Santanyí no trigaria a arribar, quan en el minut 70 va rematar des de dins l’àrea una falta treta magistralment pel capità Ferran, que suposava el 3 – 1.

L’equip calvianer intentava escurçar distàncies, i en el minut 78 una ocasió de Bonanni va fer que Alberto s’estiràs per desviar el seu potent xut.

Però el millor del partit estava per arribar, i en el minut 80 Tomeu Fiol va clavar una forta volea des del cantó de l’àrea que va treure les teranyines a l’escaire de la porteria visitant. Un golàs que posava el definitiu 4-1 al marcador.

Joan Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.