Escoleta de Fútbol del Porto Cristo CF

Cartel informativo de la escoleta

El Porto Cristo C.F. posa en marxa per a aquesta nova temporada una escoleta de futbol dirigida a infants entre 3 a 5 anys.

Una nova iniciativa que parteix amb molta il·lusió i ganes per part de tots aquells que han fet feina per a que sigui una realitat i que faran tot el possible per al seu correcte funcionament i per a que els nins i nines que s’hi apuntin aprenguin i agafin la base del futbol mentre disfruten, juguen i es diverteixen.

L’escoleta del club començarà a donar els seus primer passos aquesta temporada i esperem que sigui una iniciativa que duri molts anys i tingui continuïtat en properes temporades.

El seu horari serà els DIMARTS i DIJOUS de 16’30 a 17’30 hores al Camp de Futbol de Ses Comes i el preu d’aquesta activitat serà de 150€ anuals, amb els quals hi ha inclosos material esportiu i assegurança.

La data d’inici serà el proper 21 de Setembre i aquesta activitat durarà de setembre a juny.

Per a més informació i inscripcions crideu a en Miquel al telèfon 650.616.430 tots els dies de 16’30 a 18’00 hores o a les oficines del club al 971.821.749 a partir de les 20’00 hores.

Porto Cristo CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.