Amistoso Prebenjamín: At. Santa Eugenia 3-7 Sollerense

El Sollerense se impone al At. Santa Eugenia

ALINEACIONS:

AT. SANTA EUGÈNIA: Guillem, Jaume Ribes, Javier Bacuñana, Dani de Paul, Pepe Bover, Joan Riutort, Joshua i Lawrence.

També han jugat Jaume Peeterg, Oliver, Marc Amer, Andreu i Francesc.

SOLLERENSE: Izan, Llull Amengual, Marc Marques, Valentin, Carlos Oliver, Aleix, Tristan i Urik.

També han jugat Lluc Mascaró, Andreu Arenas i Albert Morell.

GOLS: Per l’At. Santa Eugènia ha marcat els tres gols en Pepe Bover i per el Sollerense es gols s’han repartit de la següent manera, tres gols per Tristan i un gol per Marc Marques, Urik, Aleix i Carlos Oliver.

COMENTARIS:

Primers dos quarts de partit molt igualats, que han acabat amb empat a dos gols al marcador, sempre amb avantatges parcials per els jugador sollerics, que s’han adelantat per 0-1 i 1-2 però que sempre han vist com el lluitador equip tauja els empatava.

Els dos equips jugaven el seu primer partit amistos i ambdos equips contaven a les seves files amb quasi tots els jugadors de primer any i que mai havien jugat a fútbol, a pesar d’això els jugadors esteien mes o menys ben col.locats i es veien algunes jugades de merit amb equip.

La tercera i quarta part han estat totalment dominades per el Sollerense, que no deixava pasar a l’equip local de mitg camp i que feia un gol darrera l’altre posant el marcador amb un clar 2-7. L’equip solleric presionaba molt fort la sortida de l’equip de Santa Eugènia i feia molt de mal a pilota aturada.

Ja, amb el partit quasi finalitzat s’han produit unes quantes jugades d’atac de l’equip local i arribat el tercer gol de l’At. Santa Eugènia.

Partit divertit amb ambdos equips jugant tot el temps a l’atac divertint-se i fent divertir als assistents.

www.udsollerense.com


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.