Crónica Preferente: Escolar 3-2 Espanya

El Escolar gana in extremeis

Alineaciones:

Escolar: Mir, Dominguez, Piris, Rocha ( Moya min. 58), Galletero, Bergas,Venera, Moll, Sanz, Faba, Cabrer (Ferrer min.58).

Espanya: Villalba, Tugores, Vives, Tous, García T. (Esteve min. 70), Mut, Oller (Fullana min. 63), Mas, García B. ( Fiol min. 83), Molina, Barrado.

Goles: 1-0 Bergas min. 3, 1-1 Tous min. 11,  1-2 Villalba min. 12, 2-2 Sanz min. 48, 3-2 Moll min. 89.

Árbitro: García del Sol asistido en bandas por Coll Pérez y Canaves Fontana.

Tarjetas: a Galletero

Partit que d’un principi ja es presentava interesant per ser l’enfrontament dels 2 primers clasificats de la pasada temporada a 1a regional, i ara s’enfrentaven dins la nova categoria de regional prefarent.

Dos equips que es coneixen ala perfaccio i que del primer moment posaren un fort ritme al partit, tant era aixi, que en una jugada a pilota aturada en salva aconseguia el 1-0 als 3m de joc.

Poc durar l’alegria per els locals,ja que en 1m els visitants remontaren el marcador posançe 1.-2 mitjansant en molina i en manu, aquest darrer fent el gol de la jornada i alomillor de l’any, de porteria a porteria, aixo deixa bastant tocat al porter i jugadors locals fent de tot el que quedava de la 1a part una impresisio rera l’altre per part dels gabellins i un sol dominador que era l’espanya. amb aquest resultat acaba la 1a part.

A la represa canviar tot, lescolar torna sortir com al començament i aconsegui l’empat a 2 als 3m per part d’en benji,a partir d’aqui tornar ser un partit ben interesant per part dels 2 equips,l’es panya arriba 2 o 3 vegades, n’emo i la defensa local impediren que pujes al marcador el 2-3, pero si havia un equip que per ocasions i joc u intentava i so mereixia era l’escolar, i quan mes es veia l’empat a n’es figueral, en jaume moll als 89m aconseguia d’un fort tret de 25metres el definitiu 3-2 per els locals.

Victoria treballada i 3 punts que queden a capdepera. molta lliga encara per endavant,pero bon començament per part de l’escolar amb 1 empat i 1 victoria en 2 partits.

XM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.