Crónica Preferente: Arta 3-0 Calvia

El Arta se impone al Calvia, Foto Archivo

C.E. Artà: Peret, Genovard, Sureda, Terrassa, Àngel (Gallo m. 25), Pacheco, Nieto (Jordi m.63), Jaume Ferrer, Serralta (Serapio m. 63), Reyes (Coll m. 75), Gayà

Calvià: Sito, Joan Francesc (Therry m. 40), Lluís, Llompart, Pablo, Oriol, Marc, Arturo, J. Sans, L. Bonet, Tato.

Àrtbitre: Sr. Serra Crespí ajudat per Alfonso Besini i Toni Prats. Bona actuació.

Targetes: C.E. Artà: Sureda m. 35, Jaume Ferrer m. 50, Gayà m. 85 i pel Calvià: Arturo m. 53 i 85 (expulsat), Marc m. 60, Llompart m. 74 i Pablo m. 87.

Gols: Serralta m. 6: 1-0, Pacheco m. 15: 2-0, Terrassa m.90: 3-0

Comentari:

Partit de presentació de l’Artà davant el seu públic un capvespre agradable, amb bon temps i nombrosa presència de públic a Ses Pesqueres.

La primera part ha estat de domini clar del conjunt local que des del primer minut ha tancat al Calvià dins la seva àrea, enllaçant bones jugades i movent bé la pilota per ambdues bandes i, fruit d’aquest domini, en el minut 6 ha arribat el primer gol obra de Serralta que ha rematat una jugada trenada per tota la davantera. Amb el gol, l’Artà ha continuat pitjant al cuadre visitant seguint amb el domini i trenant bones jugades fins que, arribats al minut 15, on en una jugada per banda dreta arriba l’esfèric a Pacheco que l’engalta al segon pal amb un bon xut on Sito ni hi pot arribar. D’aquí fins al final del primer temps, el domini ha continuat essent del quadre local i gràcies a la bona feina de Sito no s’han vist més gols.

En la segona part, el quadre visitant ha estirat línies, ha dominat part del joc al centre del camp però sense profunditzar en ocasions clares de cara al gol. Per part del conjunt local, ha esperat la seva arma del contraatac arribant en dues ocasions clares de gol però s’ha topat amb un gran Sito que ha salvat als visitants de rebre més gols.

D’aquí al final, la mateixa tónica fins al minut 90 en el que Terrassa ha resolt un córner amb un cop de cap al fons de la xarxa.

Resumint, bones sensacions del cuadre local tot i que sols és tracta del segon partit de Lliga. Ara, a esperar el pròxim partit contra l’Alaró.

J. Franco per a Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.