Crónica Preferente: Alaró 0-0 S´Arracó

Reparto de puntos en Alaró

Alineaciones:

Alaró: Adrian,  Dani Torres, Javi, Gaspar, Roca ( Balta ), Guasp ( Victor ), Diego, Campins ( Pol ), Pere Enric, Calderón  i Muntaner  ( Fede )

S´Arracó : Sampol, Salom , Jose Juan, Pruden , Chisquete , Pedro , Joan Toni  ( Tallo ), Mauricio, Kalet  ( Jaume ), Javi Ramos  i Jhoni .

Àrbit: Garcia Lozano . Bona actuació. Ajudat per Domato i Moll Alabarces.

Tàrgetes: Varen amonestar amb targue groga al local Diego i a nels visitants Juan Toni, Chisquete, Jose Juan i Jhony.

Comentari:

Abans de comensar es partit, es va guardar un minut de silenci per sa mort recent d´en Baltasar Prieto » Tassa «, i se li va entregar un ram de flors a sa seva familia.

Pasant a xerrar des partit, indicar que ha estat bastant entretingut ja que els dos equips han tengut varies ocasions per inagurar el marcador. A sa primera part s´equip que duia es pes des partit era el s´Arracó i l´Alaró no podia tenir posesió de sa pilota a pesar que ho intentava; pero s´equip visitant era el que posava el ritme a s´encontre. D´aquets 45 minuts podem resaltar sobretot dues ocasions del S´Arracó, una a nes minut 33 que va desbaratar a nes darrer instant es porter Adrian i s´altre a nes minut 40 també del s´Arracó que el defensa Javi va enviar a corner. L´equip local només ho va intentar en dos contraatacs que no varen posar en perill el porter Sampol.

Sa segona part va esser totalment diferenta, ja que l´Alaró va sortir totalment motivat i ja a nes 7 minuts va fer una gran jugada per l´extrem dret a peus de Dani Torres que va fer una passada enmig i en Muntaner va fallar davant porta. L´equip local va seguir posant en perill la porteria de Sampol i en el minut 20 d´aquest segon periodo va esser Balta qui va fer una gran internada per l´extrem esquerr pero la pasada al cor de l´area visitant no va trobar cap rematador. La réplica a n´aquestes dues ocasions les va posar el s´Arracó en el minut 27 amb una internada per l´extrem dret i una bona passada dins l´area alaronera pero el porter Adrian va conseguir desbaratar i en el minut 82 quan el visitant Tallo va fallar tot sol davant Adrian. Per acabar en les ocasions, la darrera va estar del bando alaroner quan en el minut 91 Pere Enric deixa una pilota morta amb la pitera perque el lateral Dani Torres engalti un gran i potent xut que va anar a parar al pal dret de la porteria visitant.

Andreu Vidal para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.