La grada jove crece

Grada Jove
Grada Jove

De los pocos centenares de aficionados que participaron en la primera fiesta con motivo del Ciutat de Palma a los más de mil que se dieron cita ayer en el Polideportivo Municipal en la Fiesta de la Grada Jove, que va a hacer su presentación oficial a la afición con una gran fiesta con motivo del próximo encuentro en casa ante Osasuna el próximo 19 de Septiembre. Grada Jove pretende reunir a los jóvenes mallorquinistas a través de una serie de acciones de animación y de actividades paralelas de carácter festivo que contribuyan a crear una gran masa social joven que arrope al equipo en todos los partidos.

Comunicado de Grada Jove:

» Grada Jove vol agraïr de tot cor a tota l’afició mallorquinista que va reivindicar ahir vespre els nostres colors. Feia molts d’anys que no es notava un ambient de futbol tant bó, i això es triomf de tots i cada un dels nostres socis.

A tots els que van venir de vermell, a tots els que participaren a la festa prèvia de la Grada Jove, a tots els penyistes i socis que van fer pancartes i les van penjar dissabte horabaixa, als que porten la veu cantant de l’animació al Fons Nord i els que empenyen des de la Grada Jove, als que perden temps i família darrera el nostre Mallorqueta, a tots: GRÀCIES. Això és només el principi. Junts segur que ho aconseguim. Visca el Mallorca!!»

Jaume Colombàs

Coordinador Grada Jove

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.