L’Atl. Balears s’adjudica el VI Torneig de Sant Roc

El trio arbitral con los capitanes del partido

El conjunt blanc-i-blau de la Via de Cintura és el nou i brillant guanyador del VI Torneig de Sant Roc, disputat aquest darrer cap de setmana en el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca. A la primera part el conjunt ciutadà va dur el pes del partit, però les ocasions es succeiren en una i altra porteria.

Tomeu Reynés, amb una rematada alta, Marc Tovar amb un xut desviat culminant una jugada personal i Toni Salas rematant alt de cap, gaudiren de bones ocasions pels binissalemers. Per part de l’Atl. Balears, a part del gol a la primera part fruit d’un penal xiulat per unes mans de Toni Salas, va tenir bones ocasions mitjançant Edet, que rematava alt de cap i de Dani Lucas, qui no va sebre definir la gran jugada de Coco, l’home més detacat de l’Atl. Balears.

A la represa, el conjunt vinater va atacar més, sense encert de cara al gol. Un xut alt de Bigas i un altre de Coco al travesser foren les millors ocasions per part dels blanc-i-blaus.

Atl. Balears: Fernando, Reus, Tena, Edet, Castillo, Checa, Bigas, Hoyos, Coco, Lawal i Dani Lucas.

També jugaren Williams, Domínguez, Peter, Ernesto i Aaron.

Binissalem: Fons, Reynés, Óscar, Jota, Salas, López, Pasqual, Plata, Contreras, Tovar i Forteza.

També jugaren Oliver, Palmer, Xus, Velasco, Lluís i Pedrosa.

Àrbitre: Joan Josep Ferrer Perelló, ajudat per Jonatan Fernández i Ivan Berga.

Gol: Mans de Toni Salas dins l’àrea sancionades amb penal, transformat de xut ras per Dani Lucas.

A la final de consolació, el Santanyí golejava per 8-0 a l’Alqueria, amb tres gols de Nico, dos de Nicolau, dos de Nevado i un de Llorenç Llull.