Trofeu Sant Roc: Santanyí 1-3 Binissalem

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

Capvespre fresquet per gaudir del fútbol, on va ser millor el temps que el joc en si.

Per part del Binissalem sortiren a l’onze inicial Montse, Paco Plata,  Jota, Toni Salas, Chus, Luís Martí, Miquel López, Velasco, Oscar Navarro, Toni Oliver i Tovar.

Mentre que pel Santanyí ho féren Miquel Rigo, Alain, Nico, Picó, Vicente, Rueda, Manresa, Nando, Nevado, Simó i Nico.

Va començar la primera part, i el Santanyí no acabava de entrar al joc,  davant un Binissalem que tocava bé la pilota, però que tampoc va disposar de  massa ocasions. En concret en va tenir dues a la primera part, que fóren el  0 – 2. El primer d’un centre per l’esquerra de Toni Oliver que aprofità molt bé Chus per batre la porteria santanyinera. I el segon en quedar tot sol Tovar a la frontal de l’àrea convertint un potent chut.

A la segona part canvis als dos equips, pel Santanyí, va sortir Adrià per Picó, Merino per Manresa, Silvestre per Nevado, i Amengual per Simó. Pel Binissalem Fons per Montse, Contreras per Paco Plata, Dani Pascual per Jota, Forteza per Luís Martí, Pedrosa per Toni Oliver i Tomeu Reinés per Tovar.

Va canviar molt el joc dels dos equips en aquest segon periòde, on el  Santany va disposar de varies ocasions, una d’elles va fer pujar l’1 – 2 quan Nic  va rematar de manera magistral un corner tret per Nando, que va realitzaruna segona part molt bona. A pocs minuts pel final però, i això passa quan sols perdonar massa, el Binissalem va enfornar el tercer en una bona jugada de Tomeu Reinés que va pujar l’1 – 3 definitiu.

J. Viudès per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.