Amistoso: Santany 1-2 Campos

El Santany pierde encasa
El Santany pierde en casa
Segona prova des del començament de pretemporada al municipal de Santanyí, en un partit molt més entretingut que el de dissabte passat.

Va sortir el Santanyí des del principi amb Miquel, Merino, Vicente, Adrià, Picó, Amengual, Manresa, Silvestre, Nico, Nando i Ivo.

La primera meitat va ser clarament de domini del Campos, i als 24 minuts va marcar el primer. El Santanyí va disposar d’una clara ocasió en un gran centre de Vicente per l’esquerra que va rematar Nico al pal. Però seguia l’atac del Campos i en el 40 un golàs de J. Vidal sobre la frontal va fer pujar el 0-2 al marcador. A un sol minut del descans, Nico va batre la porteria de l’equip visitant i pujava l’1 -2 definitiu

Canvis en els dos equips a la represa. Pel Santanyí va sortir Toni Mas per Miquel a la porteria, Nicolau per Merino, Alain per Amengual, Nevado per Manresa, Simó per Silvestre, que per cert va realitzar una gran primera part malgrat la seva joventut, Rueda per Nando i Llull per Ivo. Paco Jorgoso va substituir a Vicente durant la segona part.

Van canviar així bastant les coses i va ser en aquesta segona meitat on el Santanyí va dominar clarament i va disposar de clares ocasions per empatar i fins i tot guanyar el partit. La més clara d’elles en un penal sobre Llull que va aturar el porter campaner després del chut de Rueda.

Ja gairebé al final, dues ocasions molt clares de Llull i una de Simó no van poder acabar dins de la xarxa.

Avui diumenge tercera prova contra l’Espanya a Llucmajor a partir de les 19:00 h.

J. Viudès per Futbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.