Invitació del RCD Mallorca a tots el clubs de Balears al Torneig Ciutat de Palma

escudo del mallorcaBenvolgut President

Per la present volem traslladar-te el gran interés que des del RCD Mallorca tenim a compartir amb tots els clubs de Balears a la festa del Ciutat de Palma (RCD Mallorca-Atletic de Madrid) torneig de presentació de l´equip davant l´afició, i tindrà lloc el dissabte 14 d´Agost a les 20:00 h.

Amb tal motiu, vull traslladar-te la invitació del Club perquè un equip de futbol base del club que presideixes, o bé una selecció de jugadors de diferentes categories del futbol base, ens acompanyi en el Ciutat Palma. Es tracta d´un màxim de 18 jugadors i tres adults que poden ajudar un poc en la tasca de coordinació.

Ens agradaria que els equips de Balears desfilessin davant l´afició abans del partit com homenatge a tot el futbol base de les nostres illes. Ës només un detall, però pe a nosaltres de gran importancia, i crec que per als jugadors pot ser un dia inoblidable el nostre agraïment a la Federació de Futbol dels Illes Balears que ens brinda una valuosa col.laboració per l´organizació d´asquets esdeveniment.

Una afectuosa salutació.

Llorenç Serra Ferrer

PD: Per una millor coordinació de l´esdeveniment, us citem a les 18:00 h al costat de la Taquilla O de Son Moix el 14 d´Agost amb l´uniforme del vostre Club.

RCD Mallorca

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.