Inaugurado el Torneo de La Luz de Montuiri

Inaugurado el torneo de la Luz
Inaugurado el torneo de la Luz

Exitosa jornada inaugural del 38e Torneig de sa llum, l’acte ha començat a les 8.30 i s’ha desenvolupat brillantment durant una hora. Ès a dir ens tonam a trobar davant un any més del torneig més antig d’Espanya de futbol base i un dels més importants de Balers, s’acosten catorze dies d’intensa competició.

L’acte ha acabat amb el partit inaugural entre el Sant Francesc (campió de l’any passat) i La Salle, el resultat final ha estat de 3-0 a favor del Sant Francesc amb gols de Garí, Adrià i Bonet, això suposa l’eliminació de La Salle, el partit ha estat dirigit pel senyor Sureda Cuenca (recen accendit a segona divisió).

PM para Fútbol Balear

Fotos T. Moya

Galería patrocinada por reportajesfotograficos.comMás noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.