III Torneig de Futbol vacances en Pau

III Torneig de Fútbol vacances en Pau
III Torneig de Fútbol vacances en Pau

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears en col·laboració amb el C.D. Son Cladera i l’associació de veïns Son Cladera, Can Roses i Son Fuster vos comunica que el dissabte dia 7 d’agost durem a terme la festa de comiat dels infants sahrauís participant al programa ‘Vacances en Pau’.

La festa se durà a terme al camp de futbol de Son Cladera. Consistirà en un torneig de futbol i una picada posterior amb un escenari obert on els infants podran cantar, ballar o els que els hi faci més il·lusió.

L’horari serà el següent :

– 18:30 a 20:30 se duran a terme els partits de futbol.

– 20:30 entrega de trofeos i parlament de les autoritats.

– 20:45 festa de comiat.

VOS ESPERAM A TOTS

JM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.