El Santanyí fitxa a Adrián Aneas

Adriá
Adriá regresa a casa

ADRIAN ANEAS ZAMUDIO. És un central molt contundent, però pot jugar a qualsevol posició de la defensa.

Va fitxar pel Santanyí la temporada 2005-2006 procedent del Constància i des d’aleshores sempre ha jugat amb noltros. Ha estat un dels homes importants del Santanyí les temporades 2005/2006, 2006/2007, 2007/2008 i 2008/2009.

En aprovar unes oposicions, una vegada superada la fase de pràctiques, va haver de traslladar-se a Sevilla per motius laborals i per aquesta raó no el vàrem poder tenir la temporada passada. No obstant això vàrem estar sempre en contacte amb ell i pendents del seu trasllat a Mallorca.

Ara aquest trasllat s’ha produït i el Santanyí ha arribat rapidíssimament a un acord amb el jugador que ja s’ha incorporat als entrenaments.

J. Viudès per Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.