La UEFA inclou el Mallorca a la llista definitiva de participants

Laudrup
Laudrup

La UEFA ha inclòs al club balear dins de la llista definitiva de participants de l’Europa League. El conjunt de Michael Laudrup entrarà en el pròxim sorteig. Precisament el tècnic vermellenc vol dedicar aquests pròxims dies a conèixer a la totalitat de la seva plantilla.

Amb un total de 29 jugadors a la seva disposició, el danès coneixia aquest divendres als sis futbolistes cedits que restaven per incorporar-se. Martí Crespí, Pau Cendrós, Óscar Díaz, Óscar Trejo, Juanmi Callejón i Javi Guerra – pel que ara “és aviat per parlar de reforços”, ha assegurat Laudrup.

Finalitzada la primera mini gira per Suècia i sumades dues victòries les seves sensacions són positives. “He estat veient alguns jugadors joves que la temporada passada no jugaven i avui han arribat sis més que estaven cedits; ara he de conèixer-los a ells. Han estat dos bons entrenaments”.

“No he demanat cap jugador per nom. Amb Serra Ferrer parlem i en moltes coses coincidim. No parlem de noms en concret, sinó que parlem de que vaig poder necessitar aquest equip; més de característiques i posicions que de noms, després veurem les possibilitats econòmiques”, ha explicat l’entrenador mallorquinista sobre la necessitat de reforçar algunes posicions a l’equip.

Després de la sortida d’Aduriz al València, el míster ha reconegut “no ser una sorpresa enorme” perquè “ja es sabia que hi havia moltes possibilitats que hagués de sortir”. Ara, és el moment de “seguir treballant amb els que són aquí. No hi haurà la mateixa qualitat, però es trobarà algú del mateix potencial”, ha manifestat.

Onze dies després que es cités els jugadors per primera vegada, Felipe Mattioni no s’ha presentat en cap ocasió. Aquest fet més que disgustar l’entrenador escandinau, el preocupa pel futur del brasiler. “És un xaval de 21 anys. Ha de saber i entendre que han arribat persones noves. Hauria de saber que allò més important és jugar. Aquí hi ha possibilitats de jugar. La situació no ha canviat, no sé què farà. S’ha de demanar al Club, però per al jugador no és bo. Passi el que passi ara això queda marcat en un paper. Ho sento per ell”. No obstant, en el cas que s’incorporés a la disciplina vermella, Laudrup el tindrà en compte com un més. “No s’ha de ser rancorós. S’ha de donar una oportunitat a tothom, en el futbol i en la vida. Seria un més”.

Michael Laudrup era notícia aquesta setmana a causa de la presentació de la campanya de socis per a la temporada 2010/11 en què se li demanava a ell, Miquel Àngel Nadal, Nunes i Víctor que es mullessin literalment pel RCD Mallorca. L’exfutbolista explicava entre bromes que ell va ser “enganyat a gravar-lo” però que “vam sortir i vam entrar de veritat a la piscina”.

ib3noticias

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.