Finaliza el Campus de porteros de C’an Simó

Porteros y técnicos participantes en el campus
Porteros y técnicos participantes en el campus

Aquest passat dia 5 de juliol va comerçar el Campus de Porters a les instal·lacions dels terrenys de futbol de Ca’n Simó amb gespa natural, a la localitat de Cala Millor amb una inscripció de més de 40 futurs porters.

La jornada començar amb les presentacions del técnics que imparteixen el campus i de l’entrega del materia, (pilotes, samarretes, etc…). El técnics foren Tòfol Gomila, Toni Pasqual, Pablo Roca, Miquel Ginard, Sion Pasqual, Joan T. Pol, Jolià Caldentey, Xavier Ginard. La preparació física a carrec de Jaume Moll i el fisio Montse Miquel per si sorgis qualque problema muscular. Els entrenaments començaren amb una xerrada amb el porters a carrec de Tòfol Gomila, una vegada acabat el «brifing» començaren l’escalfament a càrrec del preparador físic Jaume Moll per donar pas al estiraments previs a la jornada esportiva. Sel·leccionats el grups de treball, els formaren per grup de nivell i edat, es dividiren en quatre grups que anaren rotant per que tots els porters pasasin per les mans dels diferents tècnic i poder agafar el millor de tots ells. Aprofitant tots els consells de tots el técnics a la vegada.

En Tòfol Gomila resumí la jornada amb aquestes paraules: «El Campus ha començat amb bon nivell, he vist als porters moltes de ganes de fer feina. En de dir que com ha primer dia hem començat ja a poder fer feina a un nivell, sobre tot amb el grup de més edat bastant alt, amb exercicis de coordinació i això ens dona unes bones previsions de cara als pròxims díes on podrem començar a incloure exercicis on es vorà el nivell real dels porters.

Una de les cose més bones que te el Campus és que veus el nivell real de cada jugador a dins la seva categoria, ja que els pots comparar amb d’altres grups de porters que tu no has vist durant tota la temporada. La feina del pròxim díes anirà a càrrec de Toni Pasqual allà on es posarà especial atenció a les sortides per alt i l’ú quantra ú.

En resum un començament de Campus totalment positiu allà on els tècnics i jugadors an passat una jornada en gent que comparteixen la mateixa afició i allà on tots, tècnics inclosos, an apres un poquet més». El Campus finalitzarà aquest divendres dia 9 amb una sessió d’entrenaments on es combinarà la feina amb jocs competitius entre ells i una entrega d’obsèquis per tots els participants al Campus.

També es farà un sopar per els tècnics i organització per comentar com ha anat el Campus i que es pot millorar per el pròxim, analitzant a cada porter individualment, obrint una fitxa on es guardarà el progresos del jugador i les dades de cada un d’ells.

TG para FútbolBalear

Fotos Guiem Durán


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.