Asamblea de socios Penya Barcelonista Els Tamarells

Assamblea en el Mollet d´en Pereió
Assamblea en el Mollet d´en Pereió

PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Després de tancar la temporada 2009-2010 ha arribat l´hora de fer balanç i de passar comptes, aixó com també informar als nostres socis i sòcies quines idees i projectes tenim de cara a la nova temporada. Per això realitzam l´ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS DE LA PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS, que tindrà lloc el proper DIMECRES DIA 30 DE JUNY A LES 20 HORES en primera convocatòria i a les 20´30 h. en segona convocatòria en el Saló d´actes de la CASA DE CULTURA DE FELANITX, amb el següent ordre del dia:

1) Informe de les activitats de la penya durant la temporada 2009-2010

2) Balanç econòmic de la temporada 2009-2010

3) Renovació de càrrecs en la junta directiva

4) Projectes i propostes per a la temporada 2010-2011

5) Presentació del pressupost 2010-2011

6) Precs i preguntes.

A l´hora la junta directiva de la Penya Barcelonista Els Tamarells, en nom dels seus 627 socis, i en el darrer dia de mandat de Joan Laporta com a President del F.C. Barcelona, li volem agrair tot lo molt que ha aportat al nostre club, el qual s´ha convertit com es ara en el millor del món. Moltes gràcies, Jan.

La Junta Directiva

SOB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.