Final Mallorca Benjamín F7: San Francisco 1-2 Manacor

El Manacor campeona de Mallorca de Benjamines
El Manacor campeona de Mallorca de Benjamines

EL MANACOR CAMPEON MALLORCA BENJAMIN F7

Alineaciones:

Sn Francesc: Marc Fuster, Xavier Tomàs, David Fernàndez, Marc Karakus, Sergi Roig, Mario Muñoz, Sergio Cascales, Pedro Villena, Andreas Pérez, Marc Sampol i Francisco Montero.

Manacor: Aaron Gómez, Miquel Àngel Sànchez, Andreu Melis, José Luis Vadell, Sebastià Gibanel, Joan Miquel Coll, Lluis Matamalas, Salvador Ginard, Mateu Jaume Morey, Pere Joan Ordinas i Sergi Nieto.

Àrbitre: : Cristóbal Cabanellas Reynés.

Gols : 0-1, Lluis Matamalas. 0-2, Mateu Jaume Morey. 1-2, Francisco Montero.

Comentari:

El partit va començar amb domini del Manacor, amb un major control de la pilota, però l’excel.lent defensa del Sant Francesc no li permetia arribar amb claretat als dominis de Fuster. El primer quart va transcorrer amb molt de joc al mig camp, els dos equips estaven molt ben situats i es tenien molt de respecte, i les dues àrees eren poc transitades.

El segon quart es va iniciar amb el mateix guió, domini manacorí amb bona circulació de pilota, però esteril en atac. El Sant Francesc va començar a sortir al contraatac amb perill, i va tenir vàries jugades que no es concretaren per poc. El Manacor va poder marcar en alguna jugada de Morey, però es va arribar a la mitja part amb l’empat a zero inicial.

Després del descans, els de Son Fuster varen sortir amb més empenta, i varen crear vàries ocasions de gol. La més clara, una jugada per l’esquerra que va acabar amb un tir massa creuat, i les altres varen ser aturades per un Aaron molt segur durant tot el partit. El Manacor ho intentava amb les combinacions entre els seus atacants, però ni Morey ni Vadell ni Gibanel pogueren superar l’entramat defensiu dissenyat per Arturo Nogales. Sense gols també al final del tercer quart i tot per decidir.

L’últim quart va ser espectacular. D’inici, una combinació entre Morey i Vadell, va deixar Matamalas davant el porter i el va superar amb un tir creuat. El partit es va trencar i les jugades es succeïen d’una porteria a l’altre. Però encara faltava el millor per veure. Una falta a uns deu metres fora de l’àrea, Morey la coloca i, com una setmana abans davant el Constància, neteja les terenyines de la porteria. El partit pareixia sentenciat, i més quan Vadell es planta davant Fuster, però aquest fa una gran aturada i evita el tercer gol dels manacorins. Però Montero no va voler ser menys, i en un llançament de córner, va marcar un espectacular gol olímpic que va tornar l’emoció al partit. El Sant Francesc ho va donar tot i va presionar els darrers minuts, però el Manacor va aguantar l’embestida final i es va endur la victòria.

Al final del partit, l’alegria es va desbordar entre els manacorins, després d’una temporada per enmarcar, que encara poden culminar aconseguint el Campionat de Balears. I és què els nins de’n Biel Morey i en Joan Bibiloni, han guanyat tots els partits oficials que han jugat aquesta temporada. Els nins del Sant Francesc varen acabar decepcionats, però varen ser despedits amb una merescuda ovació per l’esforç i també per la seva gran temporada.

JVN per a Fútbol Balear

Fotos Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.