Serra Ferrer intenta convèncer a Luis Enrique

Luis Enrique entrenador del Barça B
Luis Enrique entrenador del Barça B

Pere Batle

El pobler vol involucrar l’entrenador del Barcelona B en el futur projecte del Reial Mallorca.

Les graderies del Mini Estadi varen tenir dissabte un espectador d’excepció: Llorenç Serra Ferrer. El tècnic pobler, que encapçala el grup inversor que ha pactat la compra de les accions de Mateu Alemany per convertir-se en el nou propietari del Reial Mallorca si la jutgessa Encarnación González, titular del Jutjat Mercantil número 2 de Palma, accepta la sol·licitud de concurs voluntari de creditors presentada per la SAE balear el 25 de maig passat, es desplaçà aquest cap de setmana a la Ciutat Comtal per presenciar en directe el partit de tornada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a Segona Divisió entre el Barcelona B i el Jaén, que acabà amb victòria culer per 3-0.

La intenció no era altra que seguir de ben a prop les evolucions de les joves perles del filial blaugrana i intentar convèncer-ne l’entrenador, Luis Enrique Martínez, perquè s’involucri en el futur projecte esportiu del Reial Mallorca com a tècnic del primer equip.

Si el grup de Llorenç Serra Ferrer acaba adquirint el Mallorca, el tècnic de sa Pobla es convertirà en la màxima autoritat dins l’àrea esportiva del club. Dit això, Serra Ferrer és conscient que el temps corre en aquests moments en contra del Mallorca pel que fa a la planificació esportiva, perquè amb data d’avui és l’únic equip de Primera Divisió que encara no té entrenador confirmat amb vista a la pròxima temporada.

Per aquest motiu, l’exentrenador del Mallorca, el Betis, el Barça i l’AEK d’Atenes s’ha posat les piles i ha començat a treballar des de l’ombra a la recerca d’un nou inquilí per a la banqueta vermella. Luis Enrique és el primer tècnic amb qui Serra Ferrer ha contactat, el primer candidat. L’exjugador de l’Sporting de Gijón, el Reial Madrid i el Barcelona, ara màxim responsable de la plantilla del filial blaugrana, respon al perfil cercat per la futura direcció esportiva mallorquinista: un home que confiï en els valors més emergents del planter.

Format futbolísticament en una de les escoles més prolífiques del futbol espanyol, la de Mareo, i contagiat de l’actual filosofia de club del Barcelona, Luis Enrique és un entrenador que valora molt la feina que es fa amb els jugadors joves.

Aquesta qualitat és molt important, perquè a causa de les penúries econòmiques i en el marc de la política d’austeritat marcada pel club, en la qual les despeses han d’anar en proporció als ingressos, el Mallorca ha posat en marxa una reestructuració de la plantilla amb la qual es pretén reduir a 18 les fitxes professionals del primer equip, que serà completat amb futbolistes del filial.

Diari de Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.