Crónica Juvenil 1ª Reg.: Felanitx 6-2 S´Horta

Felanitx: M. Forteza, Pere Antoni, J.M.Perelló, Cristian, Ruiz,Yasin, Rigo, Caldentey, Dani i Juanfran.

També jugaren: Barcelo, M.Angel, Ivan, Javi i Alex.

S´Horta: Dominik, Rigo, Puig, Manouach, Julia, Garcia, Blanco, Adrover, Amengual i Aquas.

També jugaren: Hernandez i Nicolau.

Arbitre: Sr.Bonnin Cifre.

Gols: 1-0 min 5´Bona jugada de Berna.1-1min 40´remat de dintre de l´area de Puig.2-1 min.41´remat de Dani ajustat al pal.3-1 min 48´unaltra vegada Dani.4-1min55´Juanfran aprofita una pilota rebutgada del pal.4-2 min 65´remat d´Adrover amb l´exterior del peu. 5-2 min.75´Internada de Dani que centra i Caldentey remata a gol.6-2min 80´precios xut de Juanfran.