Campeonato Mallorca Cadete 1ª Reg.: RCD Mallorca 1-1 Manacor

El Mallorca finalista en la tanda de penaltis 4-3

Alineacions:

Mallorca: Molondro, Xisco Rodríguez (Socías, 65′), Xavi Cabot, Javi Moreno, Toni Coll (Vincent, 56′), Hervé, Tià Sastre, Adrian Iglesias (Marc Orell, 56′), Miki Garcia (Cedric, 40′), Àlvaro i Héctor.

Manacor: Llull (Leon, 79′), Galmés, Escalas, Darío, Mateu Sastre, Estrany, Sansó, Pere Adrià, Adrian Hernàndez (Andreu, 58′), Febrer (Manu, 47′) i Abel.

Àrbitre: Francisco Javier Martín Garcia. Va expulsar a Javi Moreno i a Andreu (79′) per una disputa entre ells dos. Se li va protestar un penalt a Manu faltant pocs minuts per acabar el partit.

Gols: 0-1, (40′). Contraatac del Manacor, Abel se’n va per velocitat, fa la passada enrera i FEBRER supera Molondro amb un tir creuat. 1-1, (55′). Córner enviat al 2on pal i TIÀ SASTRE marca rematant amb el cap.

Comentari:

Partit molt emocionant, el que es va jugar a Montuïri, i que es va decidir des del punt de penalt. Els porters varen ser els grans protagonistes del partit, Llull durant el partit, i Leon i Molondro a la tanda de penalts.

El partit va començar amb dues arribades del Manacor a la porteria de Molondro, però era un miratge. El Mallorca, com era d’esperar, va dominar tot el partit, i va començar a crear ocasions amb facilitat. El Manacor s’aplicava al màxim en defensa, però Héctor per l’extrem esquerra i un impresionant Tià Sastre superaven la teranyina defensiva dels manacorins. Però en Pere Joan Llull tenia el seu dia i aturava tot elque els mallorquinistes enviaven a la seva porteria. El Manacor, a la contra, va tenir una clara ocasió de gol, però Molondro va evitar que Abel avançàs al Manacor. Al descompte de la 1a part, una altre jugada d’Abel va deixar a Febrer una pilota d’or, i aquest no la va desaprofitar. Es va arribar a la mitja part amb el sorprenent 0-1 al marcador.

A la represa tot va continuar igual. El Mallorca, amb l’entrada de Cedric, ho intentava de totes maneres, i va ser a la sortida d’un córner que Tià Sastre va aconseguir superar els defensors per igualar el partit. Quedaven molts de minuts, i pareixia que el Manacor no podria aguantar el ritme, però els seus jugadors ho varen donar tot, i mantengueren el resultat fins al final. Unes vegades Llull, i altres per errades pròpies, les ocasions mallorquinistes acabaven en no rès. A cinc minuts del final, va arribar la polèmica. Una gran contra del Manacor, conduida per Abel i Sansó, va arribar als peus de Manu, que quan anava a fussilar a Molondro va ser entrat per darrera Javi Moreno. Pareixia un penalt clar, però l’àrbitre no ho va veure així i va deixar seguir el joc.

Així es va arribar a la tanda de penalts, on els protagonistes foren els porters. Leon, que havia substituït Llull, en va aturar un, i Molondro en va aturar dos, guanyant així el Mallorca per 4-3.

Cal felicitar als dos equips per l’esportivitat al final del partit i per l’esforç durant els 80 minuts de joc. El Manacor va caure amb la cara ben alta, posant punt i final a una temporada on s’han cumplit els objectius marcats, a pesar del gust agre de la derrota. El Mallorca jugarà la final amb el Rec. Mallorca, els dos campions de lliga que segueixen sense perdre cap partit.