Juvenils: Lamentable agressió a un jugador del CIDE B

El Soller - Cide B finaliza con una agresión a un jugador del Cide B
El Soller - Cide B finaliza con una agresión a un jugador del Cide B

A la finalització del partit de juvenils entre Sóller i CIDE B s’han produïts uns penosos incidents provocats per una trentena de joves sollerics que han envaït el terreny de lloc per increpar al dorsal número vuit de l’equip visitant, arribant alguns d’ells a agredir-lo.

¿El motiu? Que el jugador col·legial celebrà el gol que suposava l’empat a quatre “dedicant-lo” a en aquest sector de l’afició. Des d’aquest moment, aquest grup d’energúmens, que estaven col·locats just darrera de la porteria col·legial, s’ha dedicat a proferir insults al jugador visitant fins que l’àrbitre ha xiulat el final del partit, moment en el que s’han desencadenat aquests lamentables incidents.

Cal destacar el comportament de la resta d’aficionats, jugadors, tècnics i directius d’ambdós equips, que han defensat als jugadors del CIDE i que han evitat que la cosa passes a majors amb el seu comportament cívic.

Miquel Canet, coordinador de l’U.D. Sollerense, en declaracions a en aquesta pàgina a la finalització de l’encontre, s’ha mostrat empegueït i ha condemnat el vergonyós comportament d’aquest sector minoritari de seguidors. A més, ha volgut aprofitar per demanar públicament disculpes a tots els estaments del CIDE per aquests fets, i ha garantit que el club intentarà per tots els mitjans que situacions com aquesta no es tornin a repetir mai més al Camp den Maiol.

MC para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.