Crónica Prebenjamin: Sollerense 3 -1 Esporles

El sollerense gana al Esporles
El Sollerense gana al Esporles

Alineacions:

Sollerense: Pere, Joan, Raül, Sergi, Dani, Tomás, Carlos i Miki. També han jugat Alfons, Benet, Alex i Javi.

Esporles: Ferra, Sampol, Josep, Losa, Marti, Corro, Jaume i Nadal. També han jugat Balaguer, Xavier, Lluc i Aragón.

Àrbitre: Pino Salas, molt bona actuació.

Gols: Per el Sollerense han marcat Raül, Miki i Tomás. Per l’Esporles, marcava Losa.

Comentaris:

Molt bon partit el jugat a Sóller, entre dos dels equips punters de la categoria. Molta de calor i molta intensitat en el joc.

Molta afluència d’espectador, que ja han quedat enganxats per el bon joc dels més menuts de Sóller.

Partit molt obert, amb dos equips jugant a l’atac, encara que amb més domini i més ocasions per el Sollerense. Els nins de Sóller, han jugat molt be en equip passant-se constantment la pilota i entrant molt bé per ambdues bandes.

El primer gol no s’ha estorbat a arribar. El lateral dret de l’equip, Raül ha fet una pujada per la seva banda, driblant als jugadors esporlerins i una vegada dins l’area a cercat posició de xut, aconseguint batre de fort i col.locat tret al bon porter de l’Esporles. Un gol molt maco i que premiava aixi el domini local i la bona feina de l’incansable Raül un partit darrera l’altre.

El partit ha seguit la mateixa tònica, domini solleric, però l’Esporles s’estirava més per aconseguir l’empat. Però era el Sollerense qui de nou i aprofitant una treta de corner aconseguia batre la porteria adversaria mitjançan el Killer de l’equip, Miki.

Al tercer quart del partit ha vengut la millor jugada del partit. Sergi robava una pilota dins l’area propia, en lloc de tirarla defora devant la pressió d’un contrari, l’aturaba, es girava i la passava a Raül, aquest feia un control orientat cap a la banda contraria i la cedia a Dani, el qual la controlaba i la donava a Miki, que havia fet un perfecte moviment de desmarc, aquest la conduia cap a porteria, alçava el cap i veient sól a Tomás li cedia perque aquest domés l’hagues d’empenyar dins la porteria visitant. Una jugada preciosa en equip.

Ja al darrer tram del partit l’Esporles aconsegui el seu gol aprofitant una treta de corner.

Partidarro a Sóller, amb un Sollerense que es consolida a falta d’un partit al segon lloc de la taula classificatoria, consagrant-se com el millor equip de Sóller de la temporada 2009-2010, essent tots es nins el primer any que juguen.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.