Crónica Prebenjamín: Arenal 1-4 Sollerense

Alegria del sollerense por la victoría
Alegria del sollerense por la victoría
Alineacions:

Rtvo. Arenal: Iker, Oliver, Moussa, Angel, Mario, Verdera, Alvaro i Navarro. També han jugat Javier, David, Oscar i Adrián.

Sollerense: Pere, Joan, Raül, Sergi, Tomás, Dani, Carlos i Miquel. També han jugat Alex, Sami, Toni i Marc.

Àrbitre: Gustavo Tirado, perfecte actuació.

Gols: Per el Rtvo. Arenal ha marcat, Verdera i per el Sollerense, Tomás en dues ocasions, Miquel i Marc.

Comentaris:

Partidasso el viscut avui a s’Arenal. Partit que s’havia aplaçat a petició de l’equip local. S’ha jugat en dijous amb molta presencia d’espectador i amb moltissima calor.

El Sollerense amb un partit menys es trobava quint a la classificació, mentre que l’equip Arenaler, era tercer i es confirmava com el millor equip de la segona volta, en la qual anava imbatut.

Terreny de joc, molt petit i estret, la qual cosa ha fet que el partit d’avui s’hagues de plantejar més tàcticament, per mirar d’assolir la segona posició a la taula classificatoria.

El partit ha esta lluitadissim desde el primer minut, amb un Sollerense molt lluitador i molt ben col.locat damunt el terreny de joc. Aixó s’ha traduit amb el gol de Tomás que establia el 0 a 1. Però abans d’acabar el primer quart l’equip local empatava, amb una errada de marca de la defensa sollerica, que aixi claudicava, devant l’empenta del Rtvo. Arenal, molt fort fisicament i més avaçat a les reduides dimensions del camp.

El segon quart i després de xerrar amb es menuts de Sóller, aquets s’han posat encara més serios en defensa i la mitja ajudava molt. En Miquel quedava sol en punta presionant la sortida de pilota dels defenses de s’Arenal, que han començat a posar-se nerviosos i han començat a cometre errades i aixi arribava l’un a dos, obra de Miquel aprofitant-se de la pressió ben feta damunt un defensa i es porter.

Amb l’un a dos s’ha reforçat la defensa i s’ha sortit molt be a la contra. Antològic el tercer gol. Sergi recuperava una pilota en defensa i en lloc de tirarla com més lluny millor, la centrava en diagonal i la deixava als peus de Tomás que encarava al porter i li creuaba la pilota. L’afició sollerica era una festa.

El darrer quart ha estat per l’equip local, que ha empes a tope per mirar d’empatar, el Sollerense, veia com una i altre vegada el perill rondava la porteria sollerica, que avui defensaven molt be, Pere i Alex. Però en una altre contra ben duita per Dani i Tomás, una pilota quedava morta dins l’àrea petita arenalera i Marc, es tirava amb tot i aconsegui l’1 a 4 definitiu, amb aquest gol es delegat solleric i s’entrenador que suaven quasi com es menuts s’aferraven euforica a la banqueta.

Partidas de tots es menuts que assoleixen la segona posició de la lliga a falta de dos partits, siguent el primer any que juguen a fútbol en un equip federat.

Un 10 a tots nins!.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.