Crónica Benjamín: S´Horta 0-7 Manacor

Victoria contundente del Manacor a domicilio
Victoria contundente del Manacor a domicilio

Alineaciones:

S´Horta: Sebastià Barceló, Matgí Vidal, Raúl Rodríguez, Toni Venegas, Adam Troyano, Josep Campins, Jeroni Pol, Joan Binimelis, Mateu Crespo, Toni Suñer i Jaume Baron.

Manacor: Aaron Vargas, Andreu Melis, José Luis Vadell, Sebastià Gibanel, Joan Miquel Coll, Lluis Matamalas, Mateu Jaume Morey, Pere Joan Ordinas, Sergi Nieto, Miquel Àngel Sànchez i Salvador Ginard.

Àrbitre: Gabriel Cànaves Fontana.

Gols: Mateu Jaume Morey (6) i Pere Joan Ordinas (1).

Comentario:

Partit avançat a la darrera jornada, que va enfrontar al Municipal de Sa Lleona, al Manacor (campió de lliga amb 34 victòries en 34 partits) i al S’Horta (3er classificat).

El partit va ser molt competit, ja que els locals ho varen posar tot de la seva part, però el Manacor va demostrar que té un nivell superior en conjunt, i a més compten a les seves files amb dos jugadors determinants. Aaron va ser imbatible i Morey va matxacar la porteria d’un Barceló que va fer un bon partit, a pesar dels 7 gols encaixats.

El S’Horta ha fet una temporada brillant, i a pesar de la derrota, els locals varen celebrar l’excel.lent 3a posició que han aconseguit, superant a equips a priori superiors com son Escolar i Porto Cristo.

El partit va ser un bon test pel Manacor de cara al Campionat de Pobles, que l’ha d’enfrontar a les semifinals al campió del grup D. A falta d’una jornada 3 equips tenen possibilitats, el Poblenç At., el Sencelles i l’Arenal, segur que serà una darrer jornada emocionant. L’altre semifinal enfrontarà al Constància amb el Platges de Calvià.

JVN per a Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.