Crónica Cadete: Manacor 3-1 Arenal

El Manacor gana en Na Capellera
El Manacor gana en Na Capellera

Alineacions:

Manacor: Leon, Mateu Sastre, Salas, Escalas (Darío, 40′), Ruiz, Estrany, Diego (Galmés, 54′), Pere Adrià (Adrian, 40′), Abel (Cosme, 46′), Manu i Navarro.

Arenal: Fallemann (Andreu, 40′), De Llano (Salvà, 40′), Abel Garcia (Jiménez, 58′), Vaquer, Ragusa, Càrdenas, Molinero (Caamaño, 34′), Acevedo, Luis Sastre, Navea (Barreto, 59′) i Guerrero.

Àrbitre: Juan Pablo Rodríguez Quintero. Sense amonestacions.

Gols: 1-0, (3′). Passada de Pere Adrià a l’espai, i ABEL marca amb un tir creuat. 1-1, (6′). Falta que l’Arenal envia a l’àrea, i després d’un parell d’embolics LUIS SASTRE remata i empata el partit. 2-1, (23′). Bona jugada de Ruiz i Pere Adrià per l’esquerra, i MANU, al segon intent, avança de nou als locals. 3-1, (42′). Nova combinació per l’esquerra, Navarro fa una bona passada a MANU, i aquest, a la mitja volta, sentencia el partit.

Comentari:

Partit entretengut, el que varen jugar Manacor i Arenal, amb dos equips que varen intentar jugar amb una gran esportivitat.

L’Arenal es va plantar a Na Capellera amb el seu joc alegre i despreocupat, cercant la porteria rival però descuidant una mica la seva defensa. El Manacor, que presentava algunes novetats a l’alineació, va fer un bon partit i va aconseguir una victòria clara.

Els locals s’avançaren en la seva primera aproximació, però en una errada defensiva, l’Arenal totduna va igualar el marcador. El Manacor combinava amb bastanta fluidesa, i Manu va tenir un parell d’oportunitats que no va aprofitar. Diego, amb un gran tir llunyà, va fer lluir Fallemann, i poc després Manu va encertar a batre el porter visitant. L’Arenal va intentar reaccionar, amb varies internades per la banda dreta, però el Manacor no es va deixar sorprendre.

A l’inici de la 2a part, el Manacor va sentenciar, i després es va dedicar a desaprofitar ocasions de gol, ja que Manu i Adrian n’erraren un parell cadasqun, i Navarro va enviar un gran llançament a la base del pal.

Cal destacar l’aportació dels jugadors infantils, Cosme Ballester, que va substituïr Abel, i Rafel Salas, que va debutar, donant la sensació de ser tot un veterà a l’eix de la defensa.

L’Arenal ha acabat la lliga en l’onzena posició, amb 10 victòries i 34 punts. El Manacor, 2on classificat, jugarà dissabte a Montuïri la semifinal del Campionat de Mallorca, davant un Real Mallorca que es el clar favorit de la competició. Però els manacorins lluitaran amb totes les seves forces per intentar donar la sorpresa, i plantar-se a una final que els duria al Campionat de Balears, que aquest any es juga a Formentera.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.