Cronica Prebenjamín: Sollerense 3-1 Son Caliu

El Sollerense gana ante el Son Caliu
El Sollerense gana ante el Son Caliu

Alineacions:

Sollerense: Pere, Joan, Raül, Sergi, Miki, Tomás, Carlos i Dani. També han jugat Alex, Toni, Marc i Benet.

Son Caliu: Moises, Adrian, Nikolay, Angel, Medina, Marcos, Aaron i Alexandro. També han jugat Gabriel, Iker, Abel i Antonio.

Àrbitre: Ivan Berga, bona actuació.

Gols: Per part del Sollerense han marcat, Joan, Tomás i Miki. Per part del Son Caliu, ha fet gol en Marcos.

Comentari:

Partit dominat per el Sollerense, devant un Son Caliu, molt defensiu però que sortia molt bé a la contra, creant molt de perill i poguent haver aconseguit qualque gol més.

El partit ha comensat amb clar domini local i fruit d’aquest domini ha vengut una jugada dins l’àrea de’n Dani Vidal, que ha estat aturat amb un clar penal que l’àrbitre ha xiulat. En Joan Amengual, feia de penal el primer gol de la temporada i inauguraba al marcador del partit d’avui.

El Sollerense, es veu que arriba molt cansat a la recta final del campionat i amb les forces justes, aixi i tot, encara que desenvolupa el joc als que ens tenia acostumats, crea moltes ocasions de gol i en una badada defensiva dels visitants Miki, ha posat el 2 a 0 que donava tranquilitat a l’equip local.

Després han comensat a venir els canvis i el domini local no ha estat tan fort, aprofitant el Son Caliu per crear més d’una ocasió de gol, però a una contra en Tomás feia el 3 a 0.

Més tard ha vengut el gol de l’honor per el Son Caliu marcat per Marcos i un altre gol del Son Caliu, ben anulat per l’àrbitre per fora de joc de dos jugadors visitants.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.