Reportaje del CD. Arta, subcampeón de liga

Plantilla del Arta
Plantilla del Arta

Acabada la temporada de preferent i veient com ha quedat la classificació només queda felicitar al C.E. Artà pel seu subcampionat, sols superat pel C. D. Manacor, un equip fet a base de jugadors contrastats i que tots podrien tenir perfectament lloc a qualsevol equip de tercera divisió. Tot i això, per resaltar encara més la tasca dels artanencs, podem dir que el campió no ha estat capaç de aconseguir la victòria en cap dels dos enfrontaments, tot i que tampoc han estat derrotats. Ambdós partits es resolgueren amb empat. Però més enllà dels resultats s’ha de felicitar l’equip per la seva feina ben feta i allò que transmeten de cara a l’espectador. Sols amb veure les fotogarfies de després del partit de diumenge del C. E. Artà es veu el que ha fet que aquests últims anys hagi estat l’exemple a seguir dels equips de Balears: un grup de gran jugadors que per sobre de tot són una pinya com equip i que conscients de les seves mancances, aprofiten al màxim les seves virtuts per arribar a bon port.

Mirant tres temporades enrera trobem l’ascens a tercera divisió molts anys després d’haver abandonat la categoria. Aconseguixen salvar la categoria i un any segëunt descendeixen a preferent per tornar a deleitar a tots amb una segona posició que te un regust de campió. Si a aquest excel·lent currículum afegim que tot això s’ha aconseguit amb gent del poble, sense cobrar ni un sol euro i principalment, disfrutant com pocs de competir fa que aquest equip meresqui que tots aplaudiguem la feina que tan bé han fet.

Independentment de si tornen a tercera divisió o queden a preferent, el que han transmes i transmeten aquests jugadors i cos técnic sobre la gespa desperta l’admiració de qualsevol. Tot i les espectaculars aturades dels porters, la força i contundència de la defensa i els gols de migcampistes i davanters, a més dels molts i molts kilòmetres que fan al llarg de cada partit, el que realment dona les victòries a aquest conjunt és la seva força com a grup i la gran ambició per la victòria en cada partit. Tots i cada un dels jugadors que han vestit la camiseta vermella de l’Artà durant aquestes tres últimes temporades han aconseguit que el poble omplís les grades de Ses Pesqueres, un camp on s’han pogut viure moments increibles pel club i on els rivals venen sabent que no tendran gens fàcil treure res positiu. Des dels rivals amb menys entitat fins al Mallorca B, actual equip de segona divisió B, han deixat escapar punts dins el camp artanenc. I per fer del camp un fortí, han estat tan necessàris aquests grans jugadors i cos técnic com també el públic, fidel cada quinze dies a la cita amb el futbol i l’espectacle que brinden. De ben segur que si aquest equip no atura fins que xiula l’àrbit el final del partit és gràcies al petit plus que dona tenir una afició que, al igual que la manera de fer del club i els seus èxits, és l’enveja de la resta d’equips.

Només queda felicitar de nou a l’equip (jugaodors, entrenadors, fisió, encarregats de material,…) i al club (president, directius,…) pels èxits i la feina ben feta, per formar un gran equip amb jugadors de casa que juguen perquè disfruten; aplaudir al públic i al poble per ser fidel al club i recolzar de manera incondicional a aquest grup de gent que ens representen esportivament. I finalment aplaudir el conjunt que conformen club i afició per fer de l’equip un conjunt reconegut que tots els demés admiren per tot el que és i que gràcies a les seves marques d’identitat (gent de casa, que no cobren per jugar, una afició que no deixa d’empenyer l’equip,…) han fet que el C. E. Artà sigui reconegut a Balears i que per molts aficionats al futbol insular sigui com el seu segon equip.

Enhorabona campions i molta sort en la fase d’ascens!

Miguel Franco para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.