El Binissalem tendrá nuevas instalaciones

Así serán las nuevas instalaciones del Binissalem
Así serán las nuevas instalaciones del Binissalem. Pulsar para ampliar

Finalment en el plenari de dia 24 de maig s’aprovà amb el vot favorable de PP i UM, la millora de les instal·lacions esportives de Binissalem. Un recinte utilitzat diàriament per més de 500 persones i que millorarà de forma important l’oferta esportiva del municipi, mitjançant una concessió administrativa durant 16 anys.

Lamentar que una inversió tan necessari per Binissalem no ha estat recolzada per totes les formacions polítiques, que en el fons veuen la necessitat d’aquest projecte. Enhorabona a tots els practicants de l’esport perquè veuen com poc a poc tindran unes instal·lacions de primer nivell.

JS para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.