Crónica Preferente: Felanitx 2-1 Andratx

Jugada del partido
Jugada del partido

ALINEACIONS

C.E. FELANITX: XIM, CAÑAS, AMER, CLADERA, CARLOS, TOMEU VIDAL (CRISTOPHER 29), ALCOLEA, TONI NADAL, ROCA (JOAN 79), GALMES I FERRAGUT (REUS 79).

C.E. ANDRAX: FRANCISCO, CARCELEN, SERGIO, JULIO, CABEDO, ROQUERO (POL 49), GURRIONERO, OREJUELA, TOMAS, ALEMANY (CASCO 72) I GERMAN (BOTA 61).

ÀRBITRE: Andrés Aguiló Afanador, ajudat per Gabriel Canaves i Miguel Benito Cabeza. Bona actuació. Amonestar per part del Felanitx a Pedro Amer i Cañas i per part de l´Andratx a Cabedo, Gurrionero, Casco i Bota en dues ocasions per lo que fou expulsat en el minut 89 de partit.

Gols: 0-1 min 21 Tomeu Vidal (p.p), 1-1 min 70 Cristopher, 2-1 min 76 Alcolea

Comentari:

Horabaixa soletjat a nes Torrentó per disputar la darrera jornada de la lliga regular de Regional Preferent. L´Andratx visita es Torrentó sense res en joc, mentrestant el Felanitx tractarà de mantenir la plaça que se li otorga disputar la fase d´ascens a Tercera Divisió. El partit fou sense massa intensitat, ja que el Felanitx veia lluny la posibilitat que el Murer li remuntes 8 gols i l´Andratx no tenia res en joc. Els moments incials foren de lleuger domini del Felanitx, que mitjançant la banda esquerra amb Toni Nadal duia el perill a la porteria defensada per Francisco.

A pesar d´aquest domini el que va golpetjar primer fou l´Andratx, i una falta llançada pel quadre andritxol, Tomeu Vidal amb l´intenció de rebutjar la fica dins la seva pròpia porteria. Malament començaven les coses pel Felanitx, que tractava de reaccionar, i cercar l´empat. Les ocasions anaven arribant a la porteria de Francisco, però aquest estava incomensurable, i així s´arribava al descans amb victoria visitant per 0-1.

El segon temps comença igual com va acabar, domini del Felanitx, que cercava el gol que li aseguras aquesta lligueta, però un pics Franscisco, uns pics la defensa del Andratx i altres pics el desancert de la davantera felanitxera, feien que el marcador no es mogues i el nerviosisme s´incrementava. Fins que arriba el minut 70, pasada a la banda dreta per Roca, la posa posa enmig a Cristopher, que totsol lliure de marca posa les taules en el marcador, alegria a nes Torrentó. Uns minuts més tard, pasada llarga del porter Xim a Cristopher, a l´esquena de la defensa visitant i quan anava a rematar el tomen dins l´àrea. El penal es molt clar, no dubte el senyor Aguiló a asenyalar la pena màxima que Alcolea transforma amb el 2-1. A partir d´aquí l Andratx cercar el gol de l´empat, i el va tenir mitjançant Tomàs, però la seva rematada surt per damunt de la porteria de Xim.

El Felanitx també pogue sentenciar, ja que el conjunt blau de l´Andratx deixava molts d´espais i els contracops felanitxers es succeien.

Al final victoria justa del Felanitx, que s´ha guanyat el dret de lluitar per retornar 4 anys després a categoria nacional. El Felanitx un conjunt que sortia només amb l´intenció d´aconseguir la permanencia a Reginal Preferent intentara somiar amb ascendir. Dissabte que ve el Portmany d´Eivissa o el Norteño de Menorca seran el primer obstacle pel conjunt de Es Torrentó.

Desde Es Torrentó per Fútbol Balear.

Fotos O. Riera


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.