Crónica Infantil: Cide 9-2 Estudiantes

El arbitro con los capitanes
El arbitro con los capitanes

Alineacions:

Cide: Yago, Iván, Mariona, Pascual, Rubén, Valentín, Erik, Victor, José Maria, Xesc i Cartagena.

També han jugat: Dani, Pep Biel, Vargas i Andi.

Estudiants: Nacho, Ramón, Toni, Pajuelo, Josemi, Adrian, Sebas, Jaume, David, Vidal i Pau.

També han jugat: Dani, Xavi, Joaquín, Sergi i José.

Arbitre: Sr. Joan Forteza. Arbitrage plàcid i sensa cap problema.

Gols: 1-0 Mariona de cap, 2-0 Cartagena a pasada de Jose Maria, 3-0 Erik de fort xut desde fora de l´area, 4-0 falta treta en curt dese la frontal on José Maria engalta un fort xut que surt amb la pilota fent estranys i sorprén a Nacho, 5-0 Victor amb l´esquerra després d´una bona paret amb Cartagena, 6-0 Mariona de jugada personal,6-1 falta treta magistralment per David,7-1 Cartagena coloca la pilota molt bé al fons de la porteria, 8-2 xut amb paràbola desda enfora de José, 9-2 jugada de llest de Pep Biel on el més baixet guanya una pilota de cap.

Comentari:

Partit entre germans en el col.legi CIDE, on, com sol pasar, els grans han guanyat sensa gaire problemes. Un CIDE que ha falta d´un partit depèn d´ell per ficar-se a les grans finals de Mallorca i disfrutar d´aquest esdeveniment. Un Estudiants que ja ha salvat la categoria demostra que te bones bases per fer una bona campanya la propera temporada.

MAC para Fútbol Balear

Fotos José Lorente

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.