Alemany té decidit engegar Nando Pons

Alemany con Nando Pons y Manzano en las instalaciones de Son Bibiloni
Alemany con Nando Pons y Manzano en las instalaciones de Son Bibiloni

La sortida del director esportiu del REial Mallorca serà un dels plats forts.

Mateu Alemany està decidit a engegar Nando Pons. El màxim accionista del Mallorca ha d’afrontar la imprescindible reestructuració de la Societat Anònima Esportiva (SAE) per ajustar la despesa als ingressos. El conseller delegat de l’entitat decidí fa una mesos apostar per la sortida del director esportiu Nando Pons, que fou renovat per Vicenç Grande, aleshores president, fins al 2014. Alemany és ben conscient que haurà de fer front al pagament d’una forta indemnització, però no està disposat a mantenir dins l’entitat qui considera, a més del tècnic Gregorio Manzano, el màxim responsable de la situació econòmica del RCD Mallorca. En principi, la indemnització rondarà el milió i mig d’euros. En aquest sentit, Alemany té clar que fou durant l’etapa de Vicenç Grande quan el Reial Mallorca generà la situació econòmica i financera que ha abocat l’entitat a un imprescindible concurs de creditors. Ara bé, l’actual propietari exculpa, en certa manera, Grande, ja que considera que fou manipulat pel tècnic Gregorio Manzano i el director esportiu Fernando Pons, que l’assessoraren de manera equivocada.

dbalears

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.