Crónica Infantil: Manacorins 0-1 Consell

El Manacorins en un foto de Archivo
El Manacorins en un foto de Archivo

Alineacions:

Manacorins: Ivan(Jaume minut 36), Murcia, Galletero, Alex,Toni Albert, Adri(Andreu minut 38), Rafel, Pere (Biel minut 40),Marc(Toni minut 39), Llorenç i Albert.

C.D.Consell: Tomeu, francesc, Daniel( Yaya minut 38),Jaime(Eduardo minut 42),Nick, Sergi (Sanoo minut 45), Gabriel, Birama,Bilal( miguel minut 48) Bartolome (juan minut 52) i Abel.

Arbrite : J. Americo Millan Lopez.

Comentari:

Partit disputadíssim el viscut avui mati a na capellera on jugadors d’en Bernat jugaven el darrer partit de la temporada.

Tot i que els dos equips no es jugaven res s’ha vist un gran partit entre un equip molt fort fisicament i un altre que volia acabar la temporada amb una victòria. El partit a començat al reves del que es podia preveure on els manacorins duien el pes del partit i sense rematar amb perill feien unes bones jugades i dominàven tecnicament el mig del camp, això si amb un gran desgast desgast físic i fent ràpodes jugades per banda.

El consell basava el joc joc amb contraatacs ben aturats per un equip que acaba la temporadaamb gran forma.La primera part a acabat com havia començat que no deixava ningu content, uns per l’esforç fet i els altres per esser favorits per la victòria.

La segona part els manacorins han anat fent els canvis i l’equip h seguit tenint la mateixa actitut, arribant un punt que es veia venir que l’equip que marcas s’enduria la victòria. Així ha estat a 6 minuts del final una jugada per banda en Bibal a marcat l’0-1.

Els manacorins ho han intentat però més amb el cor que res ja queel cop els ha fet acabar les idees.

SGM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.