Crónica Cadete: Llosetense 1-0 Manacor

El Manacor pierde por la minima
El Manacor pierde por la minima

Alineacions:

CD Llosetense: Villalonga (Adrià minut 70),  Josep, Antoni, Manuel, Pablo, llabres, Alejandro (Josep minut 75), Joan (Albert minut 65), Felix i Edip (Javier minut 20)

AT Manacor: Alexis, Pedro, Federico, Bordal( Antonio minut 35), Alex, Josep, Rodrigo,  Amine,Guillem, Felix (Victor minut 52) i Dani(Isma minut 45).

Arbrite: col.legiat Oscar Albiol Gonzalez.

Comentari:

Partit molt disputat el viscut avui mati al camp del Llosetense.

El joc dels dos equips no reflexava la distància en punts entre que hi ha entre els dos equips. Un At Manacor amb moltes baixes, ja que només tenia jugdors per afrontar l’onze inicial i es varen d’incorporar tres jugadors de l’At Manacor infantil..

El partit comença amb molt de joc al mig del camp, i un domini de la pilota del llosetense però amb molt bona col.locació, molt bona actitut i una bona presió col.lectiva.Al minut 15 de la 1ª part arriba la primera rematada del llosetense amb cert perill i poc després un parell de xuts de fora l’àrea que sortiren desviats uns per el fort vent lateral que bufava i els altres per la falta d’encert dels jugadors del Lloseta.

Al minut 25 l’At Manacor es va espabilar un poc i amb un parell de bones triangulacions s’acostàren a lña porteria contrària sense que el porter local s’hagués d’esforçar gaire.

La segona part va començar igual que la primera i al minut 18 una pilota mal rebutjada l’ha va aprofitar n’Alejandro per marcar d’un fort xut creuat a ran d’area.

A partir d’aquí l’At Manacor va fer els canvis, donant entrada a homes de refresc ja que el fort esfoç fisic presionant la sortida de la pilota de l’equip contrari començava a pasar factura, però la gran diferència d’edat no va deixar lluir els infantils que sortiren al camp.

Al final del partit l’At Manacor a pilota aturada va tenir un parell d’ocasions i al sortida d’un corner també, però no hi va haver encert.

En definitiva derrota per la minima de lAt manacor que ja te el cap pensant amb el proper partit a na capellera on te l’oportunitat de sortir del deecents.

SGM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.