Crónica Cadete: La Unión 0-4 Manacor

Contundente victoria del Manacor
Contundente victoria del Manacor

Alineaciones:

La Unión: Víctor Garcia, Joan Garcia (Solaz, 60′), Ponseti (Rapado, 57′), Mendoza, Nieto, Munar (Cuenca, 60′), Fullana (Monterrubio, 55′), Trach, Precious, Vargas i Guijarro.

Manacor: Llull, Sastre, Darío, Escalas, Galmés, Estrany (Ruiz, 66′), Sansó, Adrian (Andreu, 48′), Abel (Diego, 66′), Febrer (Manu, 47′) i Pere Adrià.

Arbitre: Pedro J. Campuzano Roman. Va amonestar a Nieto (64′), Guijarro (73′) i Escalas (77′).

Gols: 0-1, (42′). Passada de n’Adrian a n’ABEL dins l’àrea, i aquest marca amb un tir sorprenent. 0-2, (47′). Estrany envia una passada llarga a FEBRER, que supera Víctor elevant-li la pilota amb suavitat. 0-3, (65′). Pilota que Estrany envia a l’àrea, Pere Adrià toca amb el cap i ABEL marca anticipant-se al seu marcador. 0-4, (70′). Jugada de Pere Adrià per l’extrem esquerra, fa la passada a l’interior de l’àrea i ANDREU remata amb precisió.

Comentari:

Pareixia una misió impossible, quan a la 17a jornada el Manacor perdia a Na Capellera davant l’Escolar, quedava a 5 punts de l’At. Balears i en 4a posició. Però en 12 jornades el Manacor només ha cedit un empat, sumant 10 punts més que els de la via de cintura i s’ha classificat pel Campionat de Mallorca, aconseguint el sub-campionat de forma matemàtica a una jornada del final.

El partit va començar amb un Manacor sense tensió ni cap precisió en el seu joc. Coneixedor de l’empat de l’At. Balears a Na Capellera amb l’Olímpic, va sortir massa relaxat i va completar una 1a part molt fluixa. La Union, amb algunes baixes importants, combinava millor, i arribava amb cert perill a la porteria ben defensada per Llull. Un tir llunyà de Vargas i alguns córners que amb el vent es tancaven, varen ser les opcions més clares dels locals, mentres que el Manacor va tenir algunes internades de Pere Adrià i una ocasió de Febrer que Víctor va desbaratar. En resum, 40 minuts sense gols i molt poques coses que comentar.

Però el Manacor va sortir amb un altre actitud a la represa, i va encarrilar el partit en només 7 minuts. Les passades eren més precises, i els davanters superaven en velocitat els defensors locals. La Union va intentar reaccionar, i amb un joc més directe va crear algunes situacions de perill que els seus davanters no varen saber resoldre. Però va ser el Manacor qui va sentenciar el partit a 15 minuts del final, i a pesar que La Union ho va seguir intentant, no va poder evitar un marcador final massa contundent pel joc que varen fer els dos equips.

La Union ha fet una bona temporada, aconseguint la permanència amb molta tranquilitat, de la mà d’un Gabriel Balaguer que ha fet un gran treball. I ara el Manacor té 3 setmanes per preparar l’enfrontament amb el Mallorca, brillant campió del grup B, que no ha perdut cap partit durant tota la temporada. S’ha de felicitar als jugadors per l’esforç que han fet per arribar fins aquí, i animar-los per aquest enfrontament que serà molt, molt difícil, però sens dubte que hi posaran tot de la seva part per donar la sorpresa i plantar-se a la final.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.