Crónica Preferente: Felanitx 5-0 Margaritense

El Felanitx golea al Margaritense
El Felanitx golea al Margaritense

C.E. FELANITX: Xim, Toñito (Cañas 62), Cladera, Tomeu Nadal, Tomeu Vidal, Alcolea (Amer 70), Julià (Toni Nadal 37), Galmes (Obrador 74), Ferragut i Cristopher (Roca 60).

C.D. MARGARITENSE: Miguel, Font, Bisquerra, Soler (Nadal 45), Ibrahmim, Miki, Jose Miguel (Nicolau 60), Adri, Roig, Socies i Pujades (Sebas 60).

Àrbitre: Jose Manuel Santandreu, ajudat per Jonhatan Garcia i Gabriel Mesquida, han passat totalment desapercebuts, que es la millor noticia posible per un àrbitre. Bon arbitratge.

Gols: 1-0 Cladera min 9, 2-0 Tomeu Vidal, min 12, 3-0 Cristopher, min 36, 4-0 Cristopher, min 56, 5-0 Ferragut, min 84

Comentari:

Soletjat horabaixa, a nes Torrentó per presenciar el partit entre el C.E. Felanitx i Margaritense. El partit ben prest es posar de cara pel conjunt local ja que en el minut 12, ja guanyava per 2-0. Així i tot el Margaritense no va baixar els braços i mitjançant el seu millor home, Socies, ho seguia intentant.

El Felanitx es defensava amb ordre i cercava el contracop, intentant incrementar l´aventatge, i abans del descans arribava el 3-0 que deixava el marcador vist per sentencia. A l´inici del segon temps, el Margaritense, va sortir amb molte empenta i va gaudir de dues ocasions per retallar distancies, però avui no era el dia del Margalidà i una nova contra local fer que es posas el 4-0 en el marcador, mitjançant una extraordinaria jugada de un Tomeu Vidal i la definició de Cristopher. Tomeu Vidal ha fet un extraordinari partit, marcant 1 gol i fent la passada dels altres 4.

A partir d´aquest moment, rosari de canvis, pèrdues de temps i poc joc efectiu. El Margalidà feia estona havia amollat la capa al bou i el Felanitx maniatava el partit com volia i en el mint 84 fer el gol que redondejatva el marcador. Un autèntic golaç de Ferragut, que gairebé sense angle, la fica per l´esquadra de la porteria de un desesperat Miguel. El Felanitx amb aquesta victoria es coloca amb zona lligueta i aspira a tot a n´aquesta recta final de temporada, el Margalidà per la seva part queda molt tocat amb l´intenció d´arribar a n´aquesta lligueta d´ascens.

Desde Es Torrentó per Futbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.