Comunicat plantilla de Tercera del CE. Mercadal

Comunicado de la plantilla del CE. Mercadal
Comunicado de la plantilla del CE. Mercadal

Sa plantilla del Mercadal de Tercera divisió volem disculpar-nos públicament pels fets ocorreguts el partit de futbol del passat dissabte 8 de maig entre el Mercadal i Ferreries, que van deslluir el final de temporada i la temporada esportiva dels dos clubs.

Tot i que som conscients que aquestes coses a vegades succeeixen – de cada vegada menys, per sort-, consideram que no haurien d’ocórrer. És cert que la tensió a vegades està a flor de pell i que determinades accions fa vegades fan saltar “espurnes”, no obstant, consideram que ni això ni cap altra explicació ni motiu ens poden servir ARA d’excusa ( provocacions, exaltació, rivalitat esportiva…). Es per això que des de la plantilla volem assumir la nostra part de responsabilitat en els fets i tancar , per part nostra, aquest lamentable episodi.

Sense entrar a valorar cap més qüestió sobre els fets volen demanar disculpes públicament a totes les persones que s’hi van veure implicades, els espectadors i molt especialment als fiets i fietes petites, als seguidors des Mercadal i Ferreries i també, i com no podria ser d’una altre manera, al propi Club des Mercadal.

La plantilla està molt satisfeta tant amb sa temporada esportiva com amb el suport del club i els aficionats de Mercadal, consideram que sa lliga regular ens ha situat a sa classificació allà on ens correspon i on ens mereixem i esperam que no es valori sa feina d’aquest any per un fet lamentable i puntual.

Per acabar, no obstant, volem manifestar que consideram positiu i motivador la “rivalitat esportiva” entre els clubs de tercera de Menorca i esperam que l’any que ve pugui mantenir-se. Esperam, per tant, que es mantingui aquesta rivalitat sempre en l’àmbit esportiu i no sobrepassi l’àmbit personal ni veïnal. Som rivals esportius, ni més ni menys, i només volem i esperam ser això.

Esperem i desitgem que aquesta rivalitat es mantingui i es mantingui només en el camp i en l’àmbit purament esportiu!

Plantilla del CE Mercadal 2009-2010

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.