Crónica Infantil: Cide 1-0 San Francisco

El arbitro con los capitanes del partido
El arbitro con los capitanes del partido

Alineacions:

Cide: Junior, Cartagena, Pascual,  Raúl, Rubén, Andi, Erik, Kristian, Mateo, Xesc i Pep Biel.

Canvis: Victor, Jose Maria, Dani, Iván i Valentín per Kristian, Xesc, Rubén, Cartargena i Mateo.

San Francisco: M.A.Moyá, Castell, Duràn, Ràmis, Ramón, Domingo, Garau, González, Frederik,V. Moyá i Maldonado.

Canvis:Planas,La Torre,Fernández i Bestard per Maldonado,Durán,Garau i Frederik.

Àrbitre: Sr.De La Fuente.Un arbitratge un tant polític amb alguns errors però sensa trascendència.

Gols: Bona jugada del Cide que ha mogut la pilota rapidament amb precisió i per el terra, Andi, Mateo. Pep Biél que fa dos retalls secs dins l´àrea i passa a Erik que engalta un fort xut que no pot aturar Moyá.

Comentari:

Primer temps dominat una mica més per el Cide que ha gaudit de tres bones ocasions a part del gol.Un cop de cap d´Andi un xut de Pep Biel,en el dos casos el porter Moyá ha fet dues grans aturades molt meritòries,i un remat de xesc a porta buida un poc escorat que anat a fora.

Tot i aixó el San Francesc estava ben plantat i jugava bé,en la darrera jugada del primer temps ha tingut una bona ocasió,falta lateral treta al segon pal i un davanter remata,la pilota ha anat per damunt el travasser.

A la segona part el joc del Cide no acabava de esser fluit i un xic precipitat,els joves del San Francesc continuaven defensan-se bé i moguent molt bé i amb criteri la pilota,tant es així que ha acabat tancant al Cide al darrera i sofrint.

On a destacat la seguretat i contundència dels centrals.Per part del S. Francesc cal destacar la bona feina de tot l´equip i el bon criteri de González al mitg camp.

Conclusions: El Cide continua apostant per un 4-3-3 que l´equip no acaba d´assimilar, l equip en comptes d´esser més ofensius,com podriem esperar,es un équip no tant sòlid i compacte com seria desitjable.Ja que juga sensa interiors, i aixó davant un équip que mou bé la pilota es fa dificil de controlar.Però segur que el bon équip tècnic del Cide ja ho esta traballant i gaudirem d´un final de lliga emocionant i espectacular.

El San Francesc es un equip en bona progressió, ha millorat desde la primera volta i aixó es senyal que va per el bon camí.

MACB para Fútbol Balear

Fotos Lorente


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.