Crónica Infantil: Mallorca 3-2 Cide

El arbitro con los capitanes
El arbitro con los capitanes
Alineacions:

Mallorca: Canseco, Sastre, Maria, Calonge,Vidal, Martinez, Clement, Rubio, Sanchez, Escandell i Angel.

També han jugat: Barceló, Rodado, Jaume i Sanchez.

Cide:Yago, Cartagena, Pascual,Vargas, Dani, José Mª, Xesc, Andi, Rando,Victor i Mateo.

També han jugat: Rubén, Pep Biél i Erik.

Gols:0-1 Min.20. Falta lateral que treu Mateo amb paràbola al pal del porter i cap a dins.1-1 Min.31. Molt bona triangulació a la frontal de l´area que finalitza magistralment Sanchez.2-1 Min.34 jugada perfecta del Mallorca que treu la pílota jugada desde el lateral dret pasa per molts de jugadors locals arriba a l´extrem esquerra Àngel que centra bé a Escandell i remata a gol.2-2.Min. 25 Corner treu Xesc, cop de cap de Pascual i Mateo molt atent fica la bota per que el baló entri.3-2 Min.31 Àngel fot un xut bombat desde fora de l´area que entra aferrat al travaser per el centre de la porteria.

Arbitre: J.M.Fiol.Ha tret bé el partit aquest veterà del arbitratge,malgrat estar un poc tocat de la cama dreta.Targe groga per Erik del Cide.

Comentari:

Bó i emocionant partit ens oferit aquest dos equips avui horabaixa a Son Bibiloni.La primera part el Mallorca ha jugat de somni conbinant molt bé i amb rapidesa. El Cide perdia la pilota amb excesiva facilitat, no obstant hi ha hagut oportunitats per amdós conjunts .

A la segona part,sobré tot després de l´entrada al terreny de Erik,el Cide s´ha fet amb el centre del camp i a dominat una estona,aconsequint empatar.El Mallorca per la seva banda ha continuat fidel al seu estil i no s´ha descompost,tractant bé a la pilota i jugant amb molt bon criteri i quasi al final ha obtingut el triomf.

En resum,partit dels que fan afició,on els joves jugadors del Mallorca han demostrat una vegada més que son una molt bona fornada i que de seguir aixi sentirem a parlar d´alguns d´ells. El Cide ha tingut també les seves opcions i compte també amb bons jugadors.

Ara ens queda un final de lliga apasionant a on tres equips, Balears, Mallorca i Cide es jugan dues places per les finals.

MACB

Fotos J. Lorente

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.