Els metges esportius donen un premi a la FFIB

La FFIB premiada por los medicos
La FFIB premiada por los medicos

L’Associació d’Especialistes en Medicina de l’Esport premia la FFIB per la «millor labor per la salut dels esportistes»pel programa de repartir desfibriladors a tots els clubs de les Balears durant el 2009 i fer cursets de primers auxilis.

La distinció serà llliurada en el transcurs de la cloenda de les XXI Jornades de l’Esport Base, organitzades Pel Consell de Mallorca. L’acte tendrà lloc dissabte dia 15 de maig, a les 13:30 hores, en el Saló d’Actes de Sa Nostra.

Segons la nota enviada per Ignacio Ramírez, president de ABEME (Ass. Balear d’Especialistes en Medicina de l’Esport) al president de la Federació, Miquel Bestard, la Junta Directiva de l’Associació va prendre «l’acord de concedir el premi a la millor labor per la promoció de la salut dels esportistes de l’any 2009. Pel programa desenvolupat per la Mutualitat de futbolistes de la FFIB consistent a dotar d’un desfibrilador a cada Club, així com el desenvolupament dels cursets de formació del personal i la facilitació d’equips de reanimació a través d’ofertes i convenis.»

FFIB

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.