Crónica Alevín: Poblense 2-1 Alcudia

El arbitro con los capitanes del partido
El arbitro con los capitanes del partido

Alineacions:

Poblense: Macià Bennassar, Rafel Reynes, Rafel Bal.le, Joan Serra,Cristòfol Rigo, Sebastià Payeras, Joan Jaume Torrandell, Francesc Bennassar, Joan Mir, Marcos Sánchez, Pere Miquel Soler.

Canvis realitzats: Sebastià Socies, Bernat Cantallops,Miquel Serra, Raul Garcia.

Alcudia: David Rodriguez,Manuel Pericás, Pedro Corró, Aiden Thomas, Cristian Gómez, Gaspar Vera, Anton Campomar, Joan Amorio, Francesc López, Sergi Perelló, Fco. Cánaves .

Canvis realitzats: Jordi Riera, Joan C. Mestre, Damiano Valdés, Danico Restrepo, Carlos Mata.

Gols : UD POBLENSE : Sebastià Payeras (1) , Pere Miquel Soler(1) ALCUDIA: Sergi Perelló(1).

Àrbitre: Antonio Capó. Bona actuació.

Comentari:

Partit emocionant el viscut a Sa Pobla. Important pel factor psicològic, més que per la classificació (quasi tot està dit i batiat a la seva classificació) , ja que ambdós no duen una ratxa de resultats gaire bona i era important treure un bon resultat per encarar el final de lliga.

Els alcudiencs han dominat el primer minuts del partit, els poblers estaven prou nerviosos i no es sentien còmodes dins el partit . Els visitants han aplicat pressió a les sortides de l’equip pobler i aquesta ha tingut recompensa en forma de gol. Desprès un impressionant xut dels visitants que escup el pal, es passeja per la línia de porta sense trobar ningú a rematar . El que podria haver estat el 0 a 2 es converteix amb cinc minuts amb l’empat del Poblense gràcies a Soler. Això ha sigut el punt d’inflexió del partit. La primera part acaba en empat en resultat i en joc.

La segona part ha sigut de domini pobler, l’Alcúdia és converteix en reflex pàl·lid de l’equip de la primera part. L’únic que creu en la victòria és l’equip local, que aporta ocasions de gol, fruit més bé de les ganes i el fet de creure en la victòria que no per un bon joc. Però el gol no arriba. Fins quan Marcos Sánchez, des de la dreta, a prop de l’àrea petita, en lloc de xutar a porteria, centra la pilota, aquesta passa per davant dos defensors alcudiencs que no són capaços d’alterar el destí de la pilota, arriba al petit diable Sebastià Payeras, que sense aturar-la dispara a porteria un fort xut que entra per tota l’esquadra. Un gran gol que es mereix una gran celebració, el celebra amb tota la banqueta i especialment amb Dupuy, absent al partit per lesió.

Els locals no en tenen prou , volen aconseguir el gol de la tranquil·litat. Es succeeixen ocasions de gol, de Marcos, de Rigo, la més clara,però, es la de Sebastià Socias que passa fregant el pal. El partit s’acaba amb la sensació d’haver recuperat l’autoestima d’un equip que últimament ha presentat resultats més pobres que els esperats i finalment felicitar l’Alcúdia per l’entrega del seus jugadors ,així com el far-play demostrat.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.